среда, 21 июля 2010 17:45

Як ви помстилися коханій людині?

21-річна жителька Колорадо-Спрінґс (США) Еббі Толл собаці породи шиба-іну обмотала лапи та морду скотчем і приклеїла його вниз головою до холодильника. Так вона помстилася коханому за те, що той приділяв Рексу більше уваги, ніж їй. Еббі Толл засудили до 30 днів ув'язнення за жорстоке поводження із тваринами.

Ми запитали в українців: як вони помстилися своїм коханим?

 

"Я не мщуся, роблю хитріше. У мене чоловік - комп'ютерник. Приходить додому - і знову весь у комп'ютері. Сваритися з ним марно - нічого не змінюється. Просто виключаю електрику на щитку й кажу, що це планово вимикають. Що я його про це вчора попереджала, а він просто не чув. Якщо не в комп'ютері, то золотий чоловік - розмовляємо, гуляємо, їмо морозиво. Але він уже почав нервувати. Каже, що треба переїжджати з цієї квартири, бо йому не подобаються часті перебої з електрикою. Доведеться щось нове придумати".

Світлана МАРКУШ, 29 років, Мукачеве Закарпатської області

 

"Кинула цеглину із вікна другого поверху в "Жигулі" чоловіка, бо він мене дістав. Увесь день лежить під машиною, а потім кудись їде. Чоловік у мене ніби і є, а насправді нема. Лаявся дуже, але доки піднявся в квартиру, я зачинилася в туалеті. Чекала, поки заспокоїться. Авто продали".

Оксана ПЛАТОНОВА, 33 роки, домогосподарка, Львів

 

"Зробив так, щоб мою колишню подругу вигнали з квартири, яку винаймала. Напередодні вона мені зрадила. От я і сказав хазяйці, що дівчина - повія. Мовляв, буде водити туди чоловіків. Жінка виставила її в той же день. Приємно було подивитися, як та принижувалася й просилася до мене назад. Але я не пустив. Тоді зібрала речі і поїхала до мами в Миколаїв".

Абрам ПЕТРОСЯН, 26 років, майстер тату та пірсингу, Одеса

 

"Переспав із найближчими подружками своєї дівчини. Спеціально, щоб вони їй про це розказали. Так помстився за те, що постійно мені докоряла: то не туди подивився, то не так одягнувся, не те сказав. Вона перестала спілкуватися з подружками. А потім ми розбіглися".

Сергій, 27 років, адміністратор у комп'ютерному клубі, Житомир

 

"Чоловік був у запої, приходив п'яним п'ять днів поспіль. Я йому ввечері, коли заснув, нігті на ногах яскраво-червоним лаком нафарбувала. Навіть не прокинувся. А зранку пішов до туалету - і як заверещить. Думав, що біла гарячка в нього. Уже розлучилися".

Наталя, 31 рік, бухгалтер, Київ

"Раніше з коханими вела себе дуже агресивно. Мені здавалося, що кожен чоловік, який зі мною зустрічається, повинен до мене прислухатися. Забороняла палити. Якось попросила коханого загасити сигарету. Але він відмовився. То я демонстративно вилила каву на свіжовипрані блакитні джинси і білу футболку. Кава була гарячою, натуральною, з осадом".

Олена ОЯ, 31 рік, бізнес-консультант, Київ

Сейчас вы читаете новость «Як ви помстилися коханій людині?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть