Ексклюзивы
понедельник, 15 октября 2012 05:00

Виступ Олега Тягнибока у Черкасах заглушували музикою

 

О 17.00 у вівторок на Театральній площі біля пам'ятника Шевченку в Черкасах розпочинає мітинг лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок. Попри холод, прийшли понад тисячу людей.

— Бандитська донецька влада із союзничками-комуністами планує, як їм далі відбирати нашу землю, нашу мову, нашу історію. Перед українським народом нависла загроза втрати всього здобутого за роки незалежності. Тому ми домовилися з Об'єднаною опозицією спільно побороти українофобський режим Януковича — Азарова — Табачника.  Після перемоги у новій Верховній Раді ми одразу ухвалимо закон про імпічмент президенту, відставку уряду Азарова, скасуємо недоторканність депутатів, запровадимо персональне сенсорне голосування депутата відбитками пальців, спрощену процедуру відкликання нардепа й виборність суддів. А найперше — скасуємо ганебні харківські угоди та закон про мови. Дешевий український газ постачатимемо до осель простих українців, а дорогий російський  — олігархам. Не дамо цій владі розпродати решту українських стратегічних підприємств, — каже Олег Ярославович.

Під час виступу Тягнибока до площі під'їжджає автобус. З нього починає лунати гучна музика, яка заглушає промовця. Обурені черкасці біжать до буса й обривають дроти.

— Для олігархів ми підготували проект закону про примусове повернення коштів, — продовжує Олег Ярославович. — Ми скасуємо несправедливу пенсійну реформу Тігіпка. Адже зараз можновладці отримують по 30, 50, 80 тисяч пенсії, а бабці в селах — ледве по тисячі. Ми запровадимо не більш, ніж п'ятикратний розрив між мінімальною та максимальною пенсіями. Обов'язково подовжимо мораторій на продаж української землі. Бо вже зараз арабський, китайський і російський капітали лише чекають 1 січня, аби захапати наші землі. Ми маємо зберегти українську землю нашим нащадкам. Так само маємо зберегти і мову. Уже зараз у багатьох селах Закарпаття та Буковини над сільрадами висять румунські й угорські прапори, бо ці села перейшли на відповідні регіональні мови. Конференцію вчителів у Берегівському районі Закарпаття провели угорською. Запровадження закону про мови — справа Москви. Вона не змогла розвалити нас економічно, то пробує зробити це через внутрішні чвари. Для інших мов є Росія, Угорщина і Румунія. А іншої України в нас немає. Тому майбутні вибори для нас — чорно-білі. Або демократія, або банда, — підсумовує лідер націоналістів.

Сейчас вы читаете новость «Виступ Олега Тягнибока у Черкасах заглушували музикою». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть