Ексклюзивы
суббота, 22 октября 2011 09:15
Анна Усік
Анна Усік
Анна Усік

Прагматичне кохання

Торік у цю саму пору літала в Данію. У Копенгагені вже лежав сніг. Данці заметеними дорогами після робочого дня поверталися додому на велосипедах. Проїзд у громадському транспорті - від 25 крон, 35 гривень на наші гроші. Автомобілів намагаються не купувати через дорогий бензин.

30-річний Альберт до свого ровера прикріпив візок із доньками Августою і Магдаленою. Вони від різних жінок.

- Августі в серпні виповнилося 5. З її мамою Софією у цивільному шлюбі я прожив два з половиною роки, - розповідає Альберт. - Бюджет у кожного був свій. Сьогодні я купую продукти, завтра - жінка. За світло, воду й опалення платили навпіл. Софія лишила доньку мені, сказала, що з мене кращий батько, ніж із неї - матір. Держава мені допомагає: за дитсадок і медичне обстеження Августи плачу половину вартості.

Чого я маю гасити твій кредит за квартиру?

Зараз живу із Сільвією. Я заробляю 18 тисяч крон, вона - 22 тисячі. Сільвія народила мені Магдалену. Влітку плануємо побратися. Гостей звати не будемо. Дарувати гроші в нас не заведено. А завалювати двокімнатну квартиру сувенірами не хочемо.

Київська подруга Катя у вересні вийшла заміж. Із чоловіком Леонідом познайомилися торік на Різдво. Він пропонував хоч півроку пожити в цивільному шлюбі, але Катя потягнула його до загсу. Запросили 30 гостей у ресторан - наречений заплатив 10 тисяч гривень. Ще до весілля молодята посварилися за майбутні подаровані гроші. У Леоніда квартира в кредиті. Залишилося виплатити 3 тисячі доларів

- Чого я маю гасити твій кредит за квартиру? - казала Катя. - Я шубу хочу, а ще плойку й косметичний столик. І треба на машину почати збирати – я на тролейбусі все життя їздити не збираюся.

На весілля їм подарували 20 тисяч гривень. Катя з Льонею з'їздили до Туреччини, купили шафу-купе, дружина вициганила 8 тисяч на шубу.

Сейчас вы читаете новость «Прагматичне кохання». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

28

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть