субота, 22 жовтня 2011 09:15
Анна Чирук
Анна Чирук
Анна Чирук

Прагматичне кохання

Торік у цю саму пору літала в Данію. У Копенгагені вже лежав сніг. Данці заметеними дорогами після робочого дня поверталися додому на велосипедах. Проїзд у громадському транспорті - від 25 крон, 35 гривень на наші гроші. Автомобілів намагаються не купувати через дорогий бензин.

30-річний Альберт до свого ровера прикріпив візок із доньками Августою і Магдаленою. Вони від різних жінок.

- Августі в серпні виповнилося 5. З її мамою Софією у цивільному шлюбі я прожив два з половиною роки, - розповідає Альберт. - Бюджет у кожного був свій. Сьогодні я купую продукти, завтра - жінка. За світло, воду й опалення платили навпіл. Софія лишила доньку мені, сказала, що з мене кращий батько, ніж із неї - матір. Держава мені допомагає: за дитсадок і медичне обстеження Августи плачу половину вартості.

Чого я маю гасити твій кредит за квартиру?

Зараз живу із Сільвією. Я заробляю 18 тисяч крон, вона - 22 тисячі. Сільвія народила мені Магдалену. Влітку плануємо побратися. Гостей звати не будемо. Дарувати гроші в нас не заведено. А завалювати двокімнатну квартиру сувенірами не хочемо.

Київська подруга Катя у вересні вийшла заміж. Із чоловіком Леонідом познайомилися торік на Різдво. Він пропонував хоч півроку пожити в цивільному шлюбі, але Катя потягнула його до загсу. Запросили 30 гостей у ресторан - наречений заплатив 10 тисяч гривень. Ще до весілля молодята посварилися за майбутні подаровані гроші. У Леоніда квартира в кредиті. Залишилося виплатити 3 тисячі доларів

- Чого я маю гасити твій кредит за квартиру? - казала Катя. - Я шубу хочу, а ще плойку й косметичний столик. І треба на машину почати збирати – я на тролейбусі все життя їздити не збираюся.

На весілля їм подарували 20 тисяч гривень. Катя з Льонею з'їздили до Туреччини, купили шафу-купе, дружина вициганила 8 тисяч на шубу.

- На машину збирати не будемо - візьмемо в кредит. Але після того, як Льоня за квартиру розплатиться.

Зараз ви читаєте новину «Прагматичне кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути