Ексклюзиви
четвер, 16 грудня 2010 10:18

Кіркоров помирився з жертвою своєї дивної хвороби

Кіркоров помирився з жертвою своєї дивної хвороби

Відомий співак Філіп Кіркоров і телережисер Марина Яблокова в ніч на четвер уклали мирову угоду, повідомив "Інтерфаксу" член Громадської палати, адвокат Анатолій Кучерена.

"Сторони звернулися до мене як до посередника, і сьогодні в 3:00 в моєму офісі Яблокова і Кіркоров особисто підписали мирову угоду", - розповів Кучерена.

Адвокат не став розкривати умови даної угоди, але підкреслив, що воно "знімає всі претензії сторін один до одного".

У середу, 15 грудня, стало відомо, що 417-та дільниця мирового суду Москви прийняв заяву Яблокова з проханням про порушення кримінальної справи стосовно Кіркорова за статтями 116 (нанесення легких тілесних ушкоджень) і 130 (образа) КК РФ.

Адвокат телережисера Сергій Жорін заявляв, що, прийнявши заяву до розгляду, мировий суд порушив щодо Кіркорова кримінальну справу.

Мировий суд Пресненського району Москви в четвер мав приступити до розгляду заяви Яблокова. 6 грудня під час репетиції виступу на церемонії "Золотий Грамофон" Кіркоров у різкій формі висловив невдоволення спрямованим на нього прожектором.

За версією заявниці, другий режисер церемонії Яблокова попросила співака дочекатися налагодження світла, однак він відповів нецензурною лайкою, підбіг до жінки і почав її бити. Потерпіла подала заяву в міліцію з проханням порушити кримінальну справу і відмовилася від мирової угоди.

Пізніше Ф. Кіркоров публічно вибачився перед Яблоковою. Він заявив, що дуже шкодує про подію, і пояснив свою поведінку серйозною хворобою, нападами якою він страждає двічі на рік і яка супроводжується втратою пам'яті.

9 грудня Ф. Кіркоров повернувся з Ізраїлю, де пройшов обстеження в неврологічному відділенні клініки Тель-Авіва. Пізніше стало відомо, що сторона Ф. Кіркорова пропонувала телережисер 10 млн рублів у разі підписання нею мирової угоди.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров помирився з жертвою своєї дивної хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути