Ексклюзиви
середа, 15 грудня 2010 09:57

Пугачова допомагає Кіркорову в історії з побиттям дівчини

Пугачова допомагає Кіркорову в історії з побиттям дівчини

Співак Філіп Кіркоров, якого другий режисер "Золотого Грамофона-2010" Марина Яблокова звинувачує в побитті і завданні образ, заявив, що йому "соромно" і він "не мав права робити те, що зробив". Кіркоров також додав, що зараз йому дуже потрібна допомога друзів. Серед тих, хто надає йому підтримку, він виділив свою колишню дружину, примадонну російської естради Аллу Пугачову.

"Вона мені допомагає, вона мене витягає за волосся другий раз в житті з дуже важких для мене ситуацій. Перший раз вона мене врятувала, коли померла мама, і якби не вона, я би пішов слідом за мамою. Вона витягнула мене з цієї безодні. І ось зараз вона другий раз мене витягає", - зізнався Кіркоров в п'ятницю в ефірі передачі "Хай говорять".

Під час зйомок співак ще знаходився в ізраїльській клініці, де проходив обстеження. Він виглядав дуже пригніченим. Філіп з гіркотою констатував, що у нього практично немає друзів.

"Ось що мене добило. Вони добивають мене ногами, спіткнувшись, вони добивають мене ногами з такою радістю! І так приємні слова підтримки тих, хто мене не виправдовують, але вони, будучи моїми друзями, вони просто мене підтримують в цій важкій ситуації", - наголосив він.

Співак ще раз вибачився і зазначив, що хотів би підписати з Мариною Яблоковою мирову угоду. Він заявив, що готовий відшкодувати завданий моральний і матеріальний збиток.

"І її право, як розпорядитися цими грошима і яку суму вона оголосить і скаже. Якщо не скаже, я сам принесу компенсацію", - зазначив співак.

Нагадаємо, режисер церемонії "Золотий грамофон" Марина Яблокова звернулася до суду із заявою про порушення щодо співака Філіпа Кіркорова кримінальної справи за нанесення легкої шкоди здоров'ю і образи. Інцидент стався під час репетиції церемонії "Золотий грамофон".

За розповіддю Яблокової, співака обурив прожектор, направлений йому в очі, і він в грубій формі почав ображати її, оскільки вона відповідала за технічне забезпечення репетиції. Зі свого боку, Кіркоров розповів, що режисер підвищила на нього голос, а він ненавидить, коли на нього кричать.

"Коли на мене підвищують голос, я стаю неадекватним. Як востаннє, як в багатьох інших випадках мого життя", - поділився Кіркоров.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Пугачова допомагає Кіркорову в історії з побиттям дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути