Ексклюзиви
четвер, 09 грудня 2010 13:28

Постраждала дівчина могла сама спровокувати агресію Кіркорова

Постраждала дівчина могла сама спровокувати агресію Кіркорова

Організатори церемонії "Золотий грамофон", на репетиції якої стався конфлікт між Філіпом Кіркоровим і помічницею головного режисера Мариною Яблоковою, вважають, що агресія співака могла бути викликана некоректною і непрофесійною поведінкою самої Яблокової.

Про це повідомляє "Русское радио".

"Засуджуючи дії артиста і вважаючи неприпустимою таку манеру спілкування, і тим більше з жінкою, ми вимушені об'єктивно прояснити деякі деталі, які в останні дні спотворювалися низкою ЗМІ. Причиною неадекватної поведінки артиста могла стати некоректна і непрофесійна поведінка помічника головного режисера Марини Яблокової і перевищення нею посадових повноважень", - зазначають організатори.

Зокрема, в заяві наголошується, що Яблокова не мала повноважень займатися художньою постановкою, сценографією і світлом шоу.

"Ми репетирували постановочний номер Кіркорова і Нетребко, сценографія якого була вкрай складною. У залі знаходилося більше 30 осіб. Конфлікт між Кіркоровим і Яблоковою складався з двох етапів: перший стався під час переміщення декорацій номеру артиста і настройки світлової партитури. Світло цієї програми заважало Філіпу Кіркорову та Анні Нетребко, котрі сиділи в залі, бачити, що відбувається на сцені. Кіркоров став вимагати зміни світлової партитури, на що помічник режисера Яблокова відповіла, що це неможливо, хоча питання було звернене не до неї", - розповів головний режисер церемонії "Золотий грамофон" Андрій Сичов.

За його словами, змінити світлову партитуру було справою декількох секунд.

"Діалог Яблокової і Кіркорова переріс в грубу словесну перепалку, артист попросив мене видалити Яблокову зі сцени. Через декілька хвилин продовження репетиції, коли Кіркоров вже знаходився на сцені, знову почалася словесна перепалка між Кіркоровим і Яблоковою, яка в той момент все ще знаходилася на сцені. В результаті Кіркоров дав Яблоковій ляпаса, вона спробувала відповісти, він завдав їй другого удару по обличчю, Яблокова впала. Після цього Кіркоров ударив її ногою. Яблокова піднялася і пішла за куліси", - підкреслив Сичов.

Режисер церемонії запевняє, що намагався заспокоїти конфлікт, "в якому обидві сторони поводилися неадекватно, намагався їх розняти, але це було марно".

"Бійка сталась буквально за 10 секунд, учасники репетиції не встигли навіть відреагувати", - зазначив він.

За словами Сичова, за винятком людей, котрі знаходились на репетиції, про цей конфлікт ніхто не знав. Більш того, після конфлікту жодна зі сторін не звернулася ані до продюсерів, ані до організаторів, ані до режисера шоу за допомогою або за врегулюванням конфлікту. Подальші репетиції, також як і сам концерт, відбувалися за затвердженим графіком і сценарієм, без збоїв і накладок.

"Для нас стало несподіванкою, що Марина Яблокова не звернулася відразу за медичною допомогою. Про медичний огляд ми дізналися лише в понеділок, 6 грудня. Ми сподіваємося, що конфлікт завершиться задоволенням всіх сторін", - зазначають організатори концерту.

Нагадаємо, що інцидент стався на репетиції в Кремлівському палаці перед виступом співака на церемонії "Золотий грамофон". За словами адвоката Жоріна, Кіркорова обурив прожектор, направлений йому в очі, і він в грубій формі почав ображати Яблокову, яка відповідала за технічне забезпечення репетиції.

"Яблокова спокійно попросила Кіркорова почекати, поки світло буде налагоджено, на що Кіркоров відповів нецензурною лайкою в мікрофон. Тоді Марина обурилася і попросила Філіпа не ображати її. Філіп знавіснів і з криками: "Я тебе уб'ю!" - підбіг до неї і ударив рукою по обличчю", - розповів Жорін, зазначивши, що це сталось при великій кількості свідків.

За словами Жоріна, від удару Яблокова впала. Тоді Кіркоров підійшов до неї, схопив за волосся і почав бити ногами в ділянку грудей і живота.

Зараз ви читаєте новину «Постраждала дівчина могла сама спровокувати агресію Кіркорова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути