Ексклюзиви
середа, 08 грудня 2010 09:37

Після побиття дівчини Кіркоров летить за кордон на лікування від припадків

Після побиття дівчини Кіркоров летить за кордон на лікування від припадків

Знаменитий поп-співак Філіп Кіркоров, який напередодні увечері офіційно вибачився перед жорстоко побитою ним дівчиною-режисером і заявив про свою хворобу, сьогодні відлітає за кордон для серйозного медичного обстеження з приводу регулярних припадків, що трапляються з ним, пише "Московський комсомолець".

Адвокат поп-зірки Тетяна Акімцева заявила сьогодні "Інтерфаксу", що співак "сильно пригнічений" негативною реакцією деяких представників вітчизняного шоу-бізнесу на його вчинок. Адвокат додала, що за останній час Кіркоров у зв'язку з даним інцидентом "сильно змінився, схуд і змарнів". При цьому Акімцева нічого не повідомила про від'їзд Кіркорова на лікування за кордон.

Адвокат, коментуючи осуджуючі висловлювання колег Кіркорова по цеху, заявила: "Хочу нагадати, що за плечима у багатьох з них покинуті сім'ї і діти, а також схожі скандальні історії". Вона дорікнула, що "у нас так прийнято - топтати ногами людини, яка потрапила у важку життєву ситуацію". На думку адвоката, причиною негативного ставлення до співака деяких популярних виконавців стали "заздрість до таланту Кіркорова і конкуренція".

Напередодні увечері співак заявив журналістам, що серйозно хворий, хоча довгий час "боявся зізнатися в цьому самому собі".

"Двічі на рік у мене трапляються серйозні напади, внаслідок яких я нічого не пам'ятаю і не розумію, що роблю. Я сам в шоці від цього. І лише тепер розумію, що мені треба серйозно лікуватися", - продовжив Кіркоров.

"Я хочу вибачитися перед Мариною Яблоковою особисто і публічно, - особливо підкреслив Кіркоров. - Я дуже жалкую про те, що сталось. Я розумію, що в даній життєвій ситуації це звучить не дуже вагомо. Але для мене це сигнал для серйозного лікування. І запевняю вас, що я насправді зовсім не такий".

"Прошу вибачення у всіх, кого я обурив таким неадекватним вчинком. Як далі жити, я не знаю..." - підсумував Філіп Кіркоров.

Тим часом, ще вдень у вівторок представник співака Тетяна Акімцева заявила журналістам, що їй нічого не відомо про заяву Яблокової.

"Ніякої заяви ми не бачили. Я зверталася в ГУВС Москви, але там мені сказали, що подібних заяв не приймали", - сказала адвокат.

На її думку, "це спроба зганьбити співака". Сам Кіркоров також заперечував, що інцидент мав місце. У інтерв'ю "Російській службі новин" співак заявив, що ця справа не має до нього ніякого відношення, а дівчина просто хоче пропіаритись.

Інцидент, про який йдеться, стався 4 грудня на репетиції вручення премій "Золотий грамофон" в Державному Кремлівському палаці. Як розповіла сама Марина Яблокова, коли Кіркорову показували декорації і виставляли світло для його виступу з Анною Нетребко, він заявив, що софіти світять йому в очі.

"Я почала пояснювати артистові технічні нюанси, на що він в грубій формі відповів, що моя думка його не цікавить, поцікавився, хто я взагалі така, і почав погрожувати фізичною розправою", - розповідає режисер.

"Практично відразу Кіркоров ударив мене по обличчю, я впала, і він почав бити мене. Це бачив весь технічний персонал, - додала Яблокова. - Він схопив мене за волосся і став тягати по сцені і штовхати ногами. Я нічого не могла зробити. Він бив мене по ногах, в живіт, в шию. Наступного дня я насилу могла ходити. У мене страшні гематоми на ногах, болять ребра".

За даними ЗМІ, Лікарі діагностували у 29-річної Марини Яблокової серйозні пошкодження хребта.

"Удари, крововилив лівого стегна і правої гомілки, забій в області нижньої щелепи зліва, пошкодження шийного відділу хребта", - йдеться в медичному висновку, фотографію якого наводить Life News.

За словами дівчини, у неї також порвані ясна.

Між тим, як стало відомо напередодні увечері, телережисер Марина Яблокова готова розглянути мирову угоду з Філіпом Кіркоровим. Як повідомив її адвокат Сергій Жорін, це відбудеться в тому випадку, якщо вона буде відкритою і офіційною.

Адвокат уточнив, що Кіркоров або його представники повинні прислати їм проект мирової угоди, а також розмістити її в засобах масової інформації.

"Дані умови ми ставимо у зв'язку з тим, що раніше представники Кіркорова відмовлялися від своїх слів і говорили, що ніяких дій щодо Яблокової не було. Тому якщо вони хочуть примиритися, то хай роблять це офіційно, і ми обговорюватимемо", - сказав Жорін.

Нагадаємо, Кіркоров регулярно потрапляє в скандальні ситуації і часто з'ясовує стосунки з жінками через суд. Найвідоміші епізоди - його тяганина з дівчатами-адміністраторами, котрі зламали його електронну пошту і аккаунт на "Однокласниках". Ще більше запам'яталася його нецензурна промова на адресу ростовської журналістки Ірини Ароян. У 2004 році суд визнав співака винним в образі і ухвалив виплатити дівчині 60 тисяч рублів.

Зараз ви читаєте новину «Після побиття дівчини Кіркоров летить за кордон на лікування від припадків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути