Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2010 08:53

Кіркорова звинувачують в побитті жінки

Кіркорова звинувачують в побитті жінки

Філіпа Кіркорова знову звинувачують в образах жінки і, більш того, в її побитті. Другий режисер церемонії "Золотий грамофон-2010" Марина Яблокова подала заяву на ім'я керівника московського ГУВС Володимира Колокольцева з проханням порушити кримінальну справу щодо співака, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на адвоката Яблокової Сергія Жоріна.

За словами Жоріна, інцидент між Яблоковою та Кіркоровим стався на репетиції в Кремлівському палаці перед виступом співака на церемонії "Золотий грамофон". Адвокат повідомив, що Кіркорова обурив прожектор, направлений йому в очі, і він в грубій формі почав ображати Яблокову, яка відповідала за технічне забезпечення репетиції.

"Яблокова спокійно попросила Кіркорова почекати, поки світло буде налагоджено, на що Кіркоров відповів нецензурною лайкою в мікрофон. Тоді Марина обурилася і попросила Філіпа перестати її ображати. Філіп знавіснів і з криками: "Я тебе уб'ю!" - підбіг до неї і ударив рукою по обличчю", - розповів Жорін.

Інцидент стався при великій кількості свідків, додав він.

"Від удару Марина впала. Кіркоров підійшов до неї ближче, узяв руками за волосся і почав бити ногами в ділянку грудей і живота, поки один з очевидців не відтягнув її убік", - сказав Жорін.

За словами адвоката, Яблокова від падіння знепритомніла, а оговтавшись, відчула сильний головний біль і нудоту. Лікарі зафіксували у неї множинні гематоми і струс мозку.

"У Марини моральний шок, їй дуже соромно перед колегами, що з нею привселюдно так вчинили, тим більше що в цій ситуації в черговий раз проявилась розв'язна поведінка Кіркорова, який вже не вперше ображає жінок і охоронці якого вже звинувачуються в декількох побиттях", - зазначив Жорін.

У заяві на ім'я Колокольцева міститься прохання порушити справу щодо Кіркорова за двома статтями КК РФ - частини 1 статті 115 (спричинення легкої шкоди здоров'ю) і статті 130 (образа).

"Ми припускаємо можливість відмови московської міліції в порушенні справи, але тоді ми доб'ємося його в порядку приватного звинувачення", - запевнив Жорін.

Коментарів самого Філіпа Кіркорова або його представників на цю тему поки немає.

Нагадаємо, Кіркоров регулярно потрапляє в скандальні ситуації і часто з'ясовує стосунки з жінками через суд. Найвідоміші епізоди - його тяганина з дівчатами-адміністраторами, що зламали його електронну пошту і аккаунт на "Однокласниках". Ще більше запам'яталися його нецензурні слова на адресу ростовської журналістки Ірини Ароян. У 2004 році суд визнав співака винним в образі і ухвалив виплатити дівчині 60 тисяч рублів.

Зараз ви читаєте новину «Кіркорова звинувачують в побитті жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути