четвер, 29 жовтня 2009 07:53

Лисий Філіп Кіркоров побив пасажирів у літаку

Автор: фото: УНІАН
  Співак Філіп Кіркоров перед виступом у Дніпропетровську. Він не знімає шапки, бо поголив голову. На концерті був у перуці
Співак Філіп Кіркоров перед виступом у Дніпропетровську. Він не знімає шапки, бо поголив голову. На концерті був у перуці

У неділю російський співак 42-річний Філіп Кіркоров дав концерт у Дніпропетровську.

— Філіп летів із Таїланду, — розповідають у диспетчерській службі московського аеропорту "Домодєдово". — Коли приземлилися в Москві, підсіли люди, щоб летіти в Україну. Вони не мали куди ставити речі — багажне відділення було забите апаратурою Кіркорова. Коли бортпровідники попросили його залишити частину її в аеропорту, він залякав усіх своїми охоронцями. У пасажирів бортпровідники речі прийняли, але залишили в Домодєдово.

23 пасажири, які сіли в літак у Москві, не отримали валіз в аеропорту Дніпропетровська.

— Поступово відправляємо вантаж до України. Поки що немає точних даних про те, чи всі люди отримали свої речі. Ми переправляли їхні валізи двома рейсами. Дехто не дочекався сумок, люди роз"їхалися по Україні. Ми уточнюємо їхні прізвища, складаємо акт про неодержання багажу, просимо зберегти бирки. Кіркорова допитала оперативна група міліції у Дніпропетровську.

В аеропорту співака бачили в короткій чорній шапочці. З-під неї не видно ані волосини. Кажуть, у Таїланді артист поголив голову. На сцену вийшов у чорній перуці.

Один із пасажирів, російський бізнесмен 34-річний Сергій Герєєв поскаржився на співака в транспортну прокуратуру Дніпропетровська. Скаргу передали в Генпрокуратуру Росії.

— Я сидів у економ-класі. Забіг Кіркоров і двічі вдарив мене по обличчю. Його охоронець почав бити мене по голові. Від цього в мене струс мозку і все лице в гематомах, — каже Герєєв.

У суді проти Кіркорова свідчитимуть й інші пасажири.

Зараз ви читаєте новину «Лисий Філіп Кіркоров побив пасажирів у літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути