вівторок, 14 грудня 2010 09:36

Адвокат Кіркорова знайшов відео, котре виправдовує співака

Адвокат Кіркорова знайшов відео, котре виправдовує співака

Вчора адвокат Філіпа Кіркорова Олександр Добровінський оголосив про те, що побита співаком Марина Яблокова не отримає грошової компенсації, яка планувалася в рамках мирової угоди.

Добровінський повідомляє, що виявлений днями любительський відеозапис скандального інциденту свідчить про те, що ніякого побиття насправді не було. На знятих кадрах видно, як дівчина обізвала співака нецензурним словом, а коли він замахнувся для удару, втікла за куліси.

Добровінський стверджує, що сторони укладуть новий договір, що передбачає взаємну відмову від будь-яких претензій.

Нагадаємо, що інцидент, про який йдеться, стався на репетиції в Кремлівському палаці - перед виступом Кіркорова на церемонії "Золотий грамофон".

За словами адвоката потерпілої, Кіркорова обурив прожектор, направлений йому в очі, і він в грубій формі почав ображати Яблокову, яка відповідала за технічне забезпечення репетиції.

"Яблокова спокійно попросила Кіркорова почекати, поки світло буде налагоджено, на що Кіркоров відповів нецензурною лайкою в мікрофон. Тоді Марина обурилася і попросила Філіпа не ображати її. Філіп знавіснів і з криками: "Я тебе уб'ю!" - підбіг до неї і ударив рукою по обличчю", - розповів адвокат Яблокової Сергій Жорін, підкресливши, що скандал стався на очах безліч свідків.

Яблокова впала від удару, після чого Кіркоров підійшов до неї, схопив за волосся і почав бити ногами, стверджує адвокат. Жінка знепритомніла, а оговтавшись, відчула сильний головний біль і нудоту. Пізніше лікарі зафіксували у неї множинні гематоми і струс мозку.

Нагадаємо, що в офіційному коментарі головного режисера церемонії "Золотий грамофон" Андрія Сичова детально описувався інцидент, що трапився на репетиції 4 грудня. Сичов підтверджує, що Кіркоров двічі ударив Яблокову по обличчю і один раз ударив її ногою. При цьому він відзначає, що "обидві сторони поводилися неадекватно", розповідаючи про те, що Марина Яблокова спровокувала конфлікт і перевищила свої посадові повноваження.

7 грудня на офіційному сайті Кіркорова був опублікований текст заяви співака: "На жаль, я вимушений говорити про те, в чому довгий час боявся зізнатися самому собі. Напевно, я серйозно хворий. Двічі на рік у мене трапляються серйозні напади, внаслідок яких я нічого не пам'ятаю і не розумію, що роблю. Я сам в шоці від цього. І лише тепер розумію, що мені треба серйозно лікуватися. Я хочу вибачитися перед Мариною Яблоковою особисто і публічно. Я дуже жалкую про те, що сталось. Я розумію, що в даній життєвій ситуації це звучить не дуже вагомо. Але для мене це сигнал для серйозного лікування. І запевняю вас, що я насправді зовсім не такий. Прошу вибачення у всіх, кого я обурив таким неадекватним вчинком".

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Кіркорова знайшов відео, котре виправдовує співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути