Ексклюзиви
пʼятниця, 10 грудня 2010 10:15

Кіркоров залишив ізраїльську психіатричну лікарню

Кіркоров залишив ізраїльську психіатричну лікарню

Російський поп-співак Філіп Кіркоров, який після скандалу з побиттям співробітниці Першого каналу знайшовся в ізраїльській лікарні, в четвер виписався звідти. Представник прес-служби медичного центру "Шиба" (лікарня "Тель а-Шомер") Ноа Брегман повідомила, що приблизно о 13:00 (13:00 за Києвом) Філіп Кіркоров залишив лікарню. Йому навіть не довелося підписувати документ про відмову від лікування у зв'язку з тим, що йшлося лише про попереднє обстеження.

Де зараз знаходиться російська зірка, невідомо. Скільки ще часу Кіркоров планує залишатися в Ізраїлі, не повідомлялося.

Раніше прес-секретар співака Ольга Алексєєва заявила, що поп-співак не планує лікуватися в Ізраїлі від невмотивованих спалахів гніву, що викликають неадекватну поведінку. За її словами, він лише пройшов попереднє обстеження в неврологічному відділенні медичного центру. Вже найближчим часом Кіркоров повернеться назад в Москву, запевнила Алексєєва.

Раніше в лікарні "Тель а-Шомер" повідомили, що напередодні російський поп-виконавець "був екстрено госпіталізований в психіатричне відділення".

"Зараз він проходить обстеження, після якого буде ухвалено рішення про подальші кроки", - розповіла представниця прес-служби.

NEWSru Israel зазначає невідповідність в словах представниці Кіркорова: у неврологічному відділенні лікарні "Шиба" в основному займаються лікуванням наслідків травм голови і спинного мозку. Кіркоров же, судячи з власних заяв, мав намір пройти обстеження зовсім з іншого приводу.

Нагадаємо, на цьому тижні Кіркоров на своєму офіційному сайті зізнався, що іноді у нього трапляються проблеми зі здоров'ям.

"Двічі на рік у мене трапляються серйозні напади, унаслідок яких я нічого не пам'ятаю і не розумію, що роблю. Я сам в шоці від цього. І лише тепер розумію, що мені потрібно серйозно лікуватися", - заявив співак.

Приводом для цих шокуючих пояснень став напад Кіркорова на другого режисера церемонії "Золотий грамофон - 2010" Марину Яблокову під час репетиції заходу. За словами Яблокової, Кіркоров перед своїм виступом накинувся на неї з образами і побив ногами.

Як зазначила режисер, це сталось у присутності багатьох зірок шоу-бізнесу і, таким чином, нанесло їй, окрім фізичних, ще і великі моральні травми. Як писали ЗМІ, в результаті побиття Яблокова отримала удари стегна, гомілок, нижньої щелепи, розрив ясен, струс мозку, а також пошкодження шийного відділу хребта. Через струс мозку тепер жінка страждає від постійних головних болів.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров залишив ізраїльську психіатричну лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути