пʼятниця, 10 грудня 2010 08:30

Філіп Кіркоров побив жінку

Автор: фото з сайта www.glamurchik.tochka.net
  Російський співак Філіп Кіркоров лікується у психіатричному відділенні лікарні ”Тель а-Шомер” в Ізраїлі
Російський співак Філіп Кіркоров лікується у психіатричному відділенні лікарні ”Тель а-Шомер” в Ізраїлі

Російський співак 43-річний Філіп Кіркоров побив режисера церемонії "Золотий грамофон-2010" Марину Яблокову, 29 років.

— На репетиції у Кремлівському палаці Філіпові не сподобалося яскраве світло прожекторів і він зігнав злість на Марині, — кажуть очевидці. — Дівчина попросила співака трохи почекати, щоб усунути неполадки. Але Кіркоров почав сваритися й обзивати Марину. Та у відповідь попросила співака не грубити. І тут Кіркоров не витримав — накинувся на дівчину з кулаками.

Співак та його адвокат спершу спростовували звинувачення Яблокової, називаючи це спробою пропіаритися за рахунок зірки. Потерпіла заявила, що хоче притягнути Кіркорова до кримінальної відповідальності і подала заяву в центральне Головне управління внутрішніх справ Москви.

— Він ударив мене по обличчю, — розповідає Марина. — Я не втрималася і відлетіла вбік. Потім схопив за волосся і почав бити ногами у живіт і шию. Наступного дня я не могла ходити. У мене страшні синці, гематоми і дуже болить тіло.

Артист визнав, що було побиття, і вибачився перед потерпілою. Свою неадекватну поведінку пояснив черговим нападом таємничої хвороби:

— Двічі на рік у мене трапляються серйозні напади, через які я нічого не пам'ятаю і не розумію, що роблю. Сам жахаюся цього. Мені треба серйозно лікуватися. Дуже шкодую про те, що трапилося.

Кіркорова не вперше звинувачують у скандалах. 2004-го він публічно обізвав журналістку Ірину Ароян, 2007-го у прес-центрі на Євробаченні у фінляндській столиці Гельсінкі у стані гніву вдарив по обличчю Юрія Азаренка, директора білоруської делегації.

Деякі його колеги засудили цей вчинок. Співак Валерій Меладзе, 45 років, відмовився записувати з Філіпом спільну пісню.

— Ми знаходимося де взагалі — у зоопарку чи в джунглях? — говорить Меладзе. — Хто ми такі, щоб таким чином з'ясовувати стосунки? Навіть не можу змоделювати у голові ситуацію, за якої можна було б підняти руку на цю дівчину. Марина ж у два з половиною рази менша за Кіркорова. Тим більше з Філіпом і так всі носяться завжди, як зі священною коровою.

Філіп Кіркоров після інциденту прилетів в Ізраїль, щоб пройти обстеження у психіатричному відділенні тель-авівської лікарні "Тель а-Шомер".

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров побив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути