четвер, 07 жовтня 2010 05:25

Зоя Ярмушко замовила вбивство синової знайомої

У райцентрі Костопіль Рівненської області міліціонери затримали 44-річну Зою Ярмушко. Вона замовила вбивство 24-річної Алли. Вважала, що та винна у смерті її сина Тараса. - Навіть вдячна, що мене зупинили. Такий гріх взяла би на душу, - каже.

Тіло підприємця Тараса Ярмушка знайшли минулої весни в річці Замчисько. Судмедексперти говорили, що той утопився сам. Однак матір не вірила, цілий рік шукала вбивць. Почала підозрювати Аллу, з якою сина бачили кілька разів.

- Чомусь подумала на неї. Не можу пояснити, чому, - продовжує Зоя Ярмушко. - Від горя за соломинку хапалася.

У вересні вона знайшла чоловіка, який за $7 тис. погодився вбити Аллу.

- Про замовне вбивство ми дізналися зі своїх джерел, - каже 39-річний Андрій Кулинич, начальник обласного управління з боротьби з організованою злочинністю. - Вийшли на виконавця, і той розказав про план. Тоді ми вивезли жертву на дачу за Костополем. А замовниці показали фотографії, ніби та мертва. Щойно передала гроші, пов'язали її.

За три дні після цього міліціонери затримали справжнього вбивцю Тараса Ярмушка - 30-річного Ігоря. Він мав сім тюремних строків за грабежі, крадіжки та зберігання наркотиків. Розповів, як побився з Тарасом у кафе. Потягнув до води і втопив. Тіло зіштовхнув у річку.

Зараз ви читаєте новину «Зоя Ярмушко замовила вбивство синової знайомої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути