середа, 02 червня 2010 04:46

Оператор телекомпанії знімав порно з неповнолітніми

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Оператор силував вихованців Тульчинської школи-інтернату Вінницької області. Дітей відводив на зйомну квартиру
Оператор силував вихованців Тульчинської школи-інтернату Вінницької області. Дітей відводив на зйомну квартиру

18 травня у Вінниці затримали 45-річного оператора державної телерадіокомпанії. Його звинувачують у розбещенні неповнолітніх, виготовленні та розповсюдженні дитячої порнографії.

— Ми про нього сюжет на Cвятого Миколая робили. Типу, який хороший у нас є працівник, хлопчика з інтернату всиновив, — каже колега затриманого. — Часто приводив його на роботу, одягав, годував. Давив постійно на жалість, що грошей немає, чи не у кожного позичав. Давали, думали, для благородної справи. Андрій часто їздив у Тульчин, казав, що у нього там суди за всиновлення. Дивувало те, що постійно просився на зйомки з дітьми. Гадали, що він дуже любить їх. У нього два рідних сини — 20 і 14 років.

16 березня до міліціонерів Тульчинського району звернулися керівники місцевої школи-інтернату. Розшукували 17-річного дев"ятикласника Дениса. Міліціонери його знайшли. Школяр розповів, що в останні роки мав інтимні стосунки з дорослим чоловіком, який усе знімав. Міліціонери затримали відеооператора, в орендованій квартирі вилучили відео- та фотопродукцію. Виявили, що той мав стосунки з трьома вихованцями інтернату 11 та 14 років.

— Цей чоловік прийшов до нас десь торік, — говорить 43-річний Віктор Васюта, заступник директора Тульчинської школи-інтернату. — Пристойно одягнутий, без жаргонів, представився відеооператором телерадіокомпанії. Просив поспілкуватися наодинці з Денисом. Ми йому дозволили на території закладу. Помітили, що Денис знає його давно. Згодом цей чоловік приїздив із синами. Подарував Денису дорогий мобільний, такого ні в кого з нас нема. Там і відеокамера, й Інтернет є. Гроші у нього завелися.

Подарував Денису дорогий мобільний

У Тульчинському інтернаті живуть понад 170 вихованців. Ще 163 школярі приходять лише на навчання. Дениса перевели туди 2007-го.

— Мама померла, коли йому було 6 років. Батько завів нову сім"ю, за сином не дивився, — продовжує Васюта. — Хлопця затримували за бродяжництво. Згодом папашу позбавили прав. А останнім часом Денис часто став тікати з інтернату. Розпитуємо, через що? А він: ""Все нормально". Агресії не помічали. Совісний, займався в місцевій художній школі, гарно портрети малює. Ходив на курси у місцеву відеостудію "Фокус". Казав, що мріє стати оператором або актором.

Затриманому загрожує до 10 років в"язниці. Він продавав один відеоролик по $300. Поки триває слідство, його прізвища не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «Оператор телекомпанії знімав порно з неповнолітніми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути