четвер, 11 лютого 2010 08:28

П"ятеро вкрали 70 тисяч гривень

42-річного Віктора Вознюка пограбували й побили на другу добу після переїзду на нове місце проживання.

Віктор продав квартиру в місті Умань на Черкащині та переїхав до села Підвисоке Кіровоградської області. Невідомі вдерлися до хати серед ночі й винесли 70 тис. грн. У будинку ще були співмешканка Вознюка 23-річна Яна Снігур та її донька Віолетта, 3 роки. Віктора побили, він потрапив до реанімації.

— У Підвисоке я вирішив переїхати, бо тут мій батько і кохана жінка живуть, — розказує. — Батько вже старенький, його треба доглядати. Першу ніч у селі переночував, усе було гаразд. А на наступну, 21 січня, вони ввірвалися до хати. Зв"язали мені руки й ноги скотчем, били по голові. Кричали: "Де сумка? Де гроші?" Кажу, в штанях. А вони все питають, де сумка. А ті гроші — все, що в мене було.

Після чергового удару по голові Віктор знепритомнів.

— Їх багато було. Я не зрозуміла, хто саме. Мені поклали подушку на обличчя й душили, — згадує Яна. — Забрали гроші й мобілки. Ми викликали міліцію та "швидку" новим телефоном, який грабіжники не побачили.

Через 10 хв. до потерпілих прийшов дільничний, іще за 20 прибули правоохоронці.

— Усіх п"ятьох злочинців затримали, — розповідає "ГПУ" Сергій Усенко з Новоархангельського райвідділу міліції. — Встановлено, що розбій скоїли колишні однокласники жінки.

Зі слів Яни Снігур, 3-річна дитина була свідком нападу. Вона довго плакала після цього, її ледве заспокоїли. Донька почала заїкатися, боїться сама виходити з дому.

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро вкрали 70 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути