вівторок, 21 липня 2009 17:12

Діана Стецюк загинула на другий день після дня народження

Автор: фото надане прес-службою Державтоінспекції у Вінницькій області
  Місце зіткнення біля села Рожепи Жмеринського району на Вінниччині. У пікапі ”Фольксваґен Кадді” (ліворуч) їхало шестеро людей. Помер пасажир, який сидів біля водія. П’ятеро потрапили до лікарні. Двоє людей у ”Деу Ланосі” (авто праворуч) загинули
Місце зіткнення біля села Рожепи Жмеринського району на Вінниччині. У пікапі ”Фольксваґен Кадді” (ліворуч) їхало шестеро людей. Помер пасажир, який сидів біля водія. П’ятеро потрапили до лікарні. Двоє людей у ”Деу Ланосі” (авто праворуч) загинули

Троє людей загинули в аварії 14 липня біля села Рожепи Жмеринського району Вінниччини. П"ятеро потрапили в лікарню.

Чорний "Деу Ланос" їхав із Хмельницького до Вінниці. За кермом була хмельничанка Діана Стецюк, якій напередодні виповнилося 36 років. У Вінниці вона працювала директором меблевого магазину. Поряд сидів її хмельницький колега Вадим Олійник, 30 років. Діана пішла на обгін, виїхала на зустрічну смугу й зіткнулася з пікапом "Фольксваґен Кадді".

— У "ланосі" загинули і жінка, і чоловік, — каже 44-річний Володимир Мотичко з обласного управління Державтоінспекції. — У "фольксваґені" — пасажир, який сидів біля водія. Шофера і ще чотирьох пасажирів забрали до лікарні.

У пікапі були вінницькі родини — брати-підприємці з дружинами. Їхній водій та загиблий пасажир — теж вінничани.

— Аварія страшна, — коже Мотичко. — У "фольксваґена" передок геть потрощений, від "ланоса" тільки ліва половина лишилася.

Потерпілі перебувають у Барській районній лікарні.

— Стан чотирьох середньої тяжкості, — каже лікар-травматолог Анатолій Ткачук. — А от водій у тяжкому стані. В нього політравма, перелом ребер, грудної клітки, стегна. Отримав удар у ділянку серця.

Діана жила в Хмельницькому з донькою Ольгою, 15 років. Чоловік чотири роки тому загинув в автомобільній катастрофі.

— Діана Володимирівна була не тою людиною, яка створює аварійні ситуації, — вважає вінничанка Наталя Семененко, 23 роки. Зараз вона виконує обов"язки директора меблевого магазину. — Узагалі її можна назвати людиною і керівником з великої букви. Ми до неї зверталися з будь-якого питання. Навряд чи знайдемо ще такого директора...

Від "ланоса" тільки ліва половина лишилася

Наталя розповідає, що того дня колеги чекали на шефиню. Хотіли привітати її з днем народження.

— Надули 100 кульок, приготували величезний букет білих троянд. Бо вона ж толком і не святкувала його. Будній день, вона була на роботі. Ми постійно виглядали, чи приїхала. Я разів п"ять їй дзвонила на мобільний, вона не відповідала. Потім чую чоловічий голос, представився працівником ДАІ. "Діана загинула", — говорить. Не можна так шуткувати, кажу. "Дєвушка, таким не шуткують". Я ще не вірила, перепитала, яка машина, якого кольору, яке у водія волосся. Ми були на місці аварії за 40 хвилин.

За кілька днів Діану поховали. У жінки залишилися мати, брат і сестра.

— А от Оля зосталася без батьків, — зітхає Наталя.

Існує й інша версія пригоди, яка пояснює, чому в "ланоса" зім"ятий правий бік, а не перед. Згідно з нею, "фольксваґен" обганяла інша машина. Вискочила лоб у лоб на "деу." Оскільки місцевість горбкувата, Діана побачила авто в останню мить. Намагалась уникнути зіткнення. Повернути праворуч не ризикнула, бо там був кювет. Повернула ліворуч і вдарилася правим боком об пікап. Деталі пригоди з"ясує слідство. Мають опитати свідків.

Зараз ви читаєте новину «Діана Стецюк загинула на другий день після дня народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути