понеділок, 06 липня 2009 19:27

Ірина Бережна народила дівчинку невідомо від кого

  ”Регіоналка” Ірина Бережна хоче обрати ім’я для доньки за церковним календарем
”Регіоналка” Ірина Бережна хоче обрати ім’я для доньки за церковним календарем

Депутатка від Партії регіонів, незаміжня 28-річна Ірина Бережна в неділю, 5 липня, народила дівчинку. Пологи приймали в столичній приватній клініці "Ісіда". Там народити коштує близько 60 тис. грн.

У лікарню Бережна поїхала в п"ятницю ввечері. Обрала палату спільного перебування матері та дитини.

— Я щаслива, що стала мамою, — каже. — Почуваюся прекрасно, пологи пройшли добре. Донечка зі мною.

Ім"я дитині Бережна ще не дала. Хоче вибрати його за церковним календарем. 5 липня — Уляни. В липні також дні святих Інни, Ангеліни, Анни, Євдокії, Олени, Ольги, Валентини, Юлії, Маргарити та Марини.

Про вагітність Бережна дізналася взимку. Cаме збиралася у відпустку до Австралії чи Нової Зеландії. Але скасувала поїздку. Говорить, що багато гуляла та правильно харчувалася. Стала їсти більше каш.

— Ирочка прислала мне сообщение, что родила и чувствует себя прекрасно, — каже "регіоналка" Олена Бондаренко, 35 років. — Она очень активная и дома не засидится.

У політикумі пліткують, що свого первістка Бережна народила від колишнього співвласника каналу "1+1" 62-літнього Бориса Фуксмана. Він — одружений, має двох доньок. Ірина це спростовує:

— Борис Фуксман близький друг нашої родини та мій учитель по життю.

Ім"я батька дитини депутатка не називає. Каже, що живе в цивільному шлюбі та не планує найближчим часом виходити заміж.

Останні дев"ять місяців Ірина Бережна часто з"являлася на публіці. На українському тижні моди в березні показувала власну колекцію одягу для майбутніх мам.

Прийшов на показ і Борис Фуксман. Сидів у першому ряду. З ним Бережна не раз відвідувала світські заходи. В травні разом ходили на святкування дня незалежності Грузії в Національну оперу України. Пару також кілька разів бачили в ресторані "Буда-бар" у центрі Києва.

Торік депутатку час від часу супроводжував співак Андрій Кравчук. Зустрічав її в аеропорту, водив у ресторани. Андрія та Ірину бачили на концерті Пола Маккартні в Києві.

Також кілька разів Бережна приходила на світські заходи з однопартійцем Нестором Шуфричем.

Вона родом із Луганська. У школі мала прізвище Чернило. Потім взяла прізвище своєї матері — Олени Бережної. Стала відомою після проекту "Танці з зірками" на каналі "1+1" — завіряла голоси телеглядачів як незалежний нотаріус. Закінчила юридичний факультет Національного університету ім. Шевченка. В 2004-му розпочала приватну практику. До парламенту потрапила за списками Партії регіонів у 2007 році.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Бережна народила дівчинку невідомо від кого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути