Загарбники викидають козирі: штурми посилились

Росіяни кидають на "м'ясні штурми" оперативний резерв. Що це означає?

Після кількох днів падіння інтенсивності штурмів, сьогодні накотилась нова потужна хвиля. Місцями ворог просунувся, але ще не закріпився. Якихось особливих успіхів ворог поки не здобув, хоча штурм був потужний і втрати у них значні. І тут виникає питання, що відбувається? За розвідданими, сьогодні в бій були кинуті війська оперативного резерву. Це дуже ризиковане рішення, оскільки, як правило, завдання таких військ - прикривати можливий прорив чи контратаку. Тобто півроку м'ясних штурмів не пройшли даремно, і орки таки дійсно виснажилися. Очевидно, що раз задіяли резерв, то поповнення не покриває масштаби втрат, яких вони зазнали в останні місяці. Тим не менше, чому російське командування пішло на цей малоперспективний крок?

1. Росіяни, схоже, справді вірять, що мають шанс проломити фронт. Вони знають, що наші виснажені і сподіваються досягнути прориву бодай десь. Наші виснажені, але шансів на глибокий прорив оркам не дадуть.

Росіяни зрозуміли, що ми почали робити реальні фортифікації, і пізніше вибити нас буде дуже складно. Тому ставлять за ціль урвати стільки, скільки зможуть

2. Росіяни зрозуміли, що ми почали робити реальні фортифікації, і пізніше вибити нас буде дуже складно. Тому ставлять за ціль урвати стільки, скільки зможуть

3. Міжнародна допомога зрушила з місця. Чехи знайшли снаряди, у США наближаються до ухвалення пакету допомоги. Відповідно, орки спішать встигнути до того, як це буде зроблено.

Оперативні резерви не були великі. Тож штурмів вистачить хіба що на пару днів. Правда, починаємо спостерігати появу свіжих, непідготовлених орків. Останнім часом це було рідкістю. Всі, навіть зеки, мали підготовку щонайменше 3 місяці, і я мушу сказати, що це робило з них дуже серйозних солдатів. Тож Путін спішить - але не до своїх виборів, а до того, щоб наша оборона не зміцніла.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі