Нас всіх накриває. Як впоратися з агресією та дратівливістю?

Кожен та кожна перебувають в різних умовах, але ось цей ступор стосовно невизначеного майбутнього позначається на всіх

Людей настільки накриває втомою через знемайбутнення, неможливість бачити себе навіть через місяць, а нас останнім часом привчали, що треба уявляти себе за 5 років, інакше ти людина з обмеженою уявою, амбіціями і без стратегічного бачення, що різні прояви зневіри, втоми, інтелектуальних потуг і народницької футурології вивалюються в мережу, як з пащі ескаватора.

Зазвичай цим не займаються люди, що виконують військові завдання.

Натомість займаються ті, в кого є час для рефлексій, а далі все залежить від освіти, емоційного інтелекту, культури та ресурсності, цінностей тощо.

Кожен та кожна перебувають в різних умовах. Комусь обов'язково ще важче, ніж вам, втім, сприйняття свого стану також у всіх різне, але ось цей ступор стосовно майбутнього позначається на всіх.

Я могу побути психологинею, але я на це не вчилася, то облишу.

Але про себе напишу.

Якщо мене хтось чи щось дратує, я зменшую концентрацію на цьому, знаходжу людину, з ким можу приватно це навіть обсміювати

Якщо мене хтось чи щось дратує, я зменшую концентрацію на цьому, знаходжу людину, з ким можу приватно це навіть обсміювати, і обов'язково знаходжу те, що мене підсилює, захоплює, відволікає.

Це можуть бути відео гри на віолончелі, купання бегемотика, французьки бульдоги, птахи, керамічний посуд тощо.

Звитяги, слова, дії людей, вони є величними, смішними, прекрасними!

І намагаюся не вивалювати свої емоційні стані на інших людей.

Коли в мене підвищений рівень агресії, на жаль, це моя проблема, я її гашу. Не людьми. Смішними віршами, розмовами з близькими людьми, прогулянками з Люцифером.

Навколо безліч згорених людей, розгублених, у втраті. Допомога їм повертає трохи контролю до власного життя, бо людині важливо бути корисною

Я допомагаю військовим і цивільним. Інколи щедро, інколи мінімально, і фінансами, і професійною та людською підтримкою. Навколо безліч згорених людей, розгублених, у втраті. Це повертає трохи контролю до власного життя, людині важливо бути корисною.

І ще відчуваю і висловлюю любов і вдячність.

Чесно роблю свою роботу і трохи щось ще. Коли відчуваю, що ресурсності замало, регулюю все це.

А ще я обережно ставлюся до слів, ретельно добираю слова. Ось це комунікаційне заощадження є дуже корисним в умовах невизначеності.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі