Росію визнали абсолютним злом

Тому від неї не очікують війни за правилами. Натомість від нас — так

Поки жодна країна не визнала Російську Федерацію державою-терористом. А війна, котру це утворення розпочало в 2014 році та поглибило в 2022-му, йде саме за терористичними лекалами, а не відповідно до законів війни.

Відповідно до законів війни діє Україна. Як підписантка і ратифікантка міжнародних норм. За таких умов Добру трохи дозволяється бути з кулаками, але тривають щоденні перевірки: чи належного кулак розміру, чи не завеликий, а що в кулаку?

Ми в абсолютно нерівних умовах щодо допустимої поведінки. Ми повинні утримуватися, ми маємо зважати, нам варто замислитися, бажано це змінити.

Від Росії ніхто нічого не вимагає, не знаю, як відбуваються телефонні розмови з Путіним і для чого, Росію визнано абсолютним злом, тому нічого від неї не очікують, як є, так і є.

Ок. Але тоді не можна взагалі допускати цю державу як рівноцінного партнера будь-де.

Росія розташовує свої війська просто в городах, попід сільськими хатами, в житлових кварталах, це порушення міжнародних стандартів

Росія розташовує свої війська просто в городах, попід сільськими хатами, в житлових кварталах, це порушення міжнародних стандартів, наша армія так не чинить, ми не порушники, тому не треба ще більше затягувати петлі, дайте вільніше дихати з будь-якою потрібною зброєю.

Якщо злом ви вважаєте Росію, а нас добром, тоді застосовуйте ту саму позитивну дискримінацію, дорогі міжнародники, знаходьте легітимні варіанти посилити нас, нашу добропорядну поведінку.

Росія як терористичне угрупування чинить продовольчий терор, для нашої землі і людей це має велике і особливе значення, це ретравматизація, бо нація пройшла через Голодомор. Знищуються навіть семенні фонди.

Викрадаються цивільні, активістки, поліцейські, що не перейшли на бік окупаційної влади, викрадаються родичі: старі та дітлахи проукраїнських громадян і громадянок.

Зриваються евакуаційні маршрути, руйнуються сполучення, розстрілюється цивільний, гуманітарний, евакуаційний транспорт.

Впроваджується система фільтраційних таборів. Людей насильно депортують на територію Росії та території тимчасової окупації, відбувається насильницька паспортизація.

Відбувається стертя ідентичності дітей і дорослих, психологічний терор

Відбувається стертя ідентичності дітей і дорослих, психологічний терор русифікацією, "денацифікацією", абсолютно неприпустимі дії.

Знищення пам'яток історії, культури, музеїв, підручників, книжок.

Жахливе ставлення до полонених у порушення всіх стандартів міжнародного гуманітарного права.

Ядерний тероризм. І це не лише постійні словесні погрози. Це захоплення наших станцій, запуск і проліт ракет в критичній близькості до атомних споруд. Екологічний тероризм "" поцілення в заводи, що випускають хімічні речовини, замінування водоймищ і лісів.

Інформаційний терор відбувається всюди, куди вони "дострілюють" своїм телебаченням.

Можна наводити безліч аргументів щодо цього тероризму, але головним тут є те, що ми як добропорядна держава, на котру напала держава-терорист, маємо отримати як розуміння, так і потужну допомогу, бо ми дотримуємося законів війни.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі