Чи може наш воєнний бюджет перевищити російський? Відповідь вас здивує

Вважається, що приватизація – це майже зрада, передача народної власності в руки олігархів. Це абсолютно хибна думка

До війни наш оборонний бюджет був у десятки разів меншим за бюджет країни-агресора. Зараз, завдяки військовій та бюджетній допомозі західних партнерів, ми витрачаємо на місяць близько $3-5 млрд проти $10-15 млрд з боку нашого ворога (цифри приблизні, але це не так важливо). Відставання скорочується, але все одно присутня ще велика різниця.

За найскромнішими підрахунками, прибутки від приватизації можуть сягнути не менше $100 млрд

Що потрібно зробити, щоб її наздогнати та перегнати? Де взяти стільки грошей? Відповідь проста: приватизація! Відразу всього державного майна – доріг, портів, аеропортів, УЗ, УП, "Укренерго", "Нафтогазу", "Енергоатома", "Укроборонпрома" тощо. За найскромнішими підрахунками, прибутки можуть сягнути не менше $100 млрд! Цієї суми з запасом вистачить на дрони, снаряди та різноманітну військову техніку, що різко змінить хід війни. Чи маємо ми кращі варіанти та альтернативи? Вважаю, що ні!

На жаль, вважається, що приватизація – це майже зрада, втрата дорогоцінного майна, передача народної власності в руки олігархів. Це абсолютно хибна думка!

Лише приватна власність та економічна свобода здатна розвивати економіку

Приватизація державної власності – це не втрата, а придбання, це благо для економічного розвитку! Лише приватна власність та економічна свобода здатна розвивати економіку. Тож приватизація – це одночасно конче необхідна зброя для наших воїнів та економічне відновлення.

P.S. До речі, з осені минулого року успішно просувається мала приватизація, яка перевертає будь-які уявлення про продаж майна під час війни. Лише погляньте, наскільки дорожче за стартову ціну продаються на ній обʼєкти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі