Для енергійності та тривалого насичення. ​​Правила ранкового смузі

Чого точно варто уникати – величезної дози цукру чи фруктози

Ближче до сезону, теплішає. Нагадаю, чого точно варто уникати, – величезної дози цукру чи фруктози. Банан з фініком, родзинками та виноградом зверху – не приклад повноцінного приймання їжі та сніданку. Навіть солодкі боули можуть бути добре збалансовані.

Для того, щоб зробити смузі більш кремовим – авокадо, горіхова паста/тхіна або замочені горіхи (мигдаль, фундук, волоський, гарбузове насіння), кокосове масло і кокосовий, соєвий йогурт/молоко, чіа або подрібнене насіння льону.

Щоби додати білка – використовуйте веганський протеїн (конопляний, гороховий, з кіноа або мікс), гарбузове насіння, тхіну, тофу шовковий або соєве молоко, йогурт, колаген.

Щоби додати собі енергії, покладіть у смузі какао боби, квітковий пилок, корицю, ваніль, какао, родіолу рожеву або елеутерокок

Додати енергії – какао боби, квітковий пилок, кориця, ваніль, какао, маку, гриби рейші або кордіцепс, родіола рожева, елеутерокок, це все порошочки або рідини/витяжки (передчуваючи питання – знайти можна навіть в аптеці, запитайте родіолу) .

Включити травлення активніше – чилі, імбир, кардамон, насіння фенхелю, льон, куркума, паростки, готу кола, сушена малина. Просто свіжого імбиру приблизно 1 см.

Трохи екстра солодощів – мені достатньо солодощі ягід та ківі/сливи. Але якщо вам мало – сирий свіжий мед, стевія, фінік свіжий, манго.

Заморозка – нормальний метод збереження продукту

А основні інгредієнти – для соковитості, кислинки, різнокольорові для нутрітивної поживної цінності – різноманітно. І пам'ятаємо, що заморозка – нормальний метод збереження продукту. Чорниця або брусниця з морозилки дуже пожвавлять лютневий боул.

Останнє – не пийте його. Людина доросла жує їжу, насичуючи ферментом слини.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі