Не балалайкою єдиною. Що робить росіян такими нікчемами

Головні символи "вєлікава народа" – смугасте ділдо, вроджене рабство та цар

На тлі новин сьогодення можна зробити багато припущень з приводу того, що криється за "русскостью" як такою. "Спартак, так балалайка, триколор і водка", – скаже кожен перший громадянин і буде правий, адже кожен з цих предметів так легко впливає на пружність стінок rectum пересічного росіянина (homo erectus). Але я пропоную розглянути сьогодні кілька альтернативних традиційних елементів, які роблять росіян у ХХІ столітті такими немічними та зубожілими.

Отже, мій топ:

"Русская береза"

Береза, як вважають росіянці – дерево духовності російського народу. І з цим складно не погодитись. По-перше, чорно-білі лінії – то не символ поганого і хорошого, то символ життя і смерті, а саме: чорне – то життя, а біле – то смерть. Бо смерть – це подарунок для кожного представника цього скупчення бактерій.

Життя в них чорніше за той чорний ребристий ділдо, який вони із жадобою носять у собі в побуті

Життя ж в них чорніше за той чорний ребристий ділдо, який вони із жадобою носять в собі у побуті. Але це не все. "Русская березка" – це поза, в якій вони спустошують свій національний vesica urinaria собі ж на обличчя протягом всього часу з 24 лютого. І це символічно.

"Хвороба як національна риса"

Як казав Леопольд Сонді, "норма – це розбавлена патологія". Тут вже складніше. Річ у тім, що скільки б ту патологію не розбавляли, вона в них не розбавляється. Чому? Так а нема з чим розбавляти. Крім патології, там залишилися лише генетичні помилки, які на фоні хворобливої нації здаються ще й здобутком, чим так хваляться "хорошие русские". Це як хвалитися, що сьогодні ти трохи менше покидьок, ніж учора.

Гомеопатам навіть і не снилося те, в якому відношенні розбавлене те "хороше", що в них колись було

"Хіба нічого не було хорошого в тій нації?" – спитає хтось. Можливо, і було. Але то було так давно і неправда, що гомеопатам навіть і не снилося те, в якому відношенні розбавлене те "хороше", що в них колись було.

"Русская генетика"

В біології є поняття, яке влучно описує національні здобутки "русского гена". "Генетичний тягар – частина спадкової мінливості, яка призводить до появи особин, найменш пристосованих до життя та які потрапляють під виборчу дію природного відбору". Влучно висловився англійський генетик Дж. Б.С.Холдейна: "Генетичний (тягар) вантаж – це ціна, яку платить популяція за право еволюціонувати". Не скажу, що це велика ціна. Давайте вже її заплатимо, та планета нам скаже "дякую".

Єдина нація, яка вміє на генетичному рівні бути рабами, – росіянці

"Нативне рабство"

Єдина нація, яка вміє на генетичному рівні бути рабами, – росіянці. Цьому неможливо навчитись. Це поглинається з молоком матері, яка "впитывала урон" від кулаків чоловіка, в крові якого 1,5 проміле (і це ще до вживання спиртово-рослинного розчину на основі шипшини). Кожна "крапля" кортизолу, яка виділилась при вагітності у цих жінок – вагомий внесок в формування рабської нервової системи майбутніх синів та дочок Росії.

"Царь"

Лідер – прообраз бажань народу. Росіянці закладають великий символізм у кожний елемент свого буття. Я поясню. Путін – це не прізвище. Це не про "хто", а про "як". Оскільки на Росії нічого нового не формується, а все береться із чужих культур, то був використаний сильний хід під назвою "чужбинный ребус". Puting (саме з помилкою, тому що помилка природи має бути помилковою у всьому) – це процес з одного боку активної дії (класти) на своє життя, розвиток, майбутнє, а з іншого боку – демонстрація того, що вони роблять з прутнями військових тих країн, на які нападають, по відношенню до свого рота.

Символізм в усьому, а ви кажете, що дурні…

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі