Наших дітей "перепрошивають" на очах всього світу

Це не менший злочин за катування, це — насильство

Сьогодні День захисту дітей.

243 дитини вбито російськими окупантами, 446 дітей поранені. Насправді ця цифра більша, бо є місцини, де нам нема доступу. Бо досі знаходять тіла в краях, звідки вибили паскуд.

Діти, вимушено позбавлені свого ліжечка, міста, двору пішли до садочків та шкіл за кордоном, переїхали до іншого українського міста, відчули на собі дуже багато змін, відчувають і досі емоційний стан своїх дорослих і припиняють запитувати: де бабуся, де тато, коли ми додому, бо бачать, як боляче мамам.

Діти обговорюють ядерні вибухи, грають у блокпости, співають "Червону калину"

Діти обговорюють ядерні вибухи, грають у блокпости, співають "Червону калину", так хочеться мирного й канікулярного літа для всіх.

Діти, що перебувають у фільтраційних таборах, насильно вивезені на території контролю Російської Федерації, вимушені витримувати тиск, русифікацію, стертя власної ідентичності.

Згвалтовані неповнолітні, один з найсильніших болей цієї війни.

Діти за партами у виболеному Маріуполі, у черешневому Мелітополі, на їхніх зошитах підпис-примус: "Мариуполь, Ростовская область" або "Мелитополь, Краснодарская область". Дітей "перепрошивають" на очах всього світу, а нам болить найбільше, це не менший злочин за катування, це — насильство.

Діти випалених руzzнею земель, як хочеться, щоб диво допомогло вберігти всі ваші життя.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі