Збірній України не треба ставити меж на Євро

Команда моделюватиме два варіанти ведення гри

Товариські матчі для збірної України перед Євро були потрібні для ігрової практики та тонусу. Зрозуміло, що суперники були не мотивовані, для них сезон вже завершився. Але тренування не дасть тієї відповідальності, що контрольна гра. Футболісти мають відчути тиск гри.

Матч проти Кіпру показав, що наша національна команда знаходиться в правильному русі перед Євро. З кожною грою збірна набирає та стає сильнішою.

Олександр Зінченко в цій команді незамінний, як Руслан Малиновський чи Андрій Ярмоленко. Вони вирішують. Здатні зробити різницю в короткий період. Це стандарт, який притягує всіх інших.Зінченко вміє приймати рішення та нести за них відповідальність. Він бере гру на себе. Це хороший приклад для інших.

Олександр Зубков проявив себе у спарингах. Не можна сказати, що в угорського легіонери є якісь особливі якості, але він компенсує все старанністю та працездатністю. Доведено у матчі проти Кіпру, коли заробив пенальті та вилучення для суперника. Він зараз гравець стартового складу через безальтернативність.

Олександр Зінченко в цій команді незамінний, як Руслан Малиновський чи Андрій Ярмоленко. Вони вирішують

Роман Яремчук має моменти, але забиває мало. Йому потрібна стабільність. Має відчувати смак забитих голів, тоді буде простіше. Роман добре обігрується із партнерами, рухається без м'яча.. Виконує багато роботи. Реалізація прийде.

Збірна буде моделювати дві різні побудови гри на Євро. Там, де потрібно буде захищатися, гратимуть три центральні захисники. Коли потрібно атакувати, діятимуть із яскраво вираженими гравцями на флангах атаки. Шевченко моделюватиме гру під кожного суперника. В цьому сила збірної. Вони зможуть перебудовуватися в різні схеми в кожного матчу та навіть по ходу гри.

Від збірної на Євро хочеться побачити гру. Щоб команда не боялася грати, шукати шляхи до перемоги. Навіть якщо вона не буде перемагати, а покаже хорошу гру - я буду задоволений. Вболівальники мають бачити бажання в збірної показати себе. Задоволення потрібно отримувати від самого процесу, а не тільки результату. Меж цій команді ставити не потрібно.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі