Україна пішла в контратаку проти Росії

Новий політичний сезон обіцяє бути активним і цікавим

Що означає введення санкцій проти ТВ пулу Медведчука?

1. Зеленський та РНБО роблять спробу захисту українського медіапростору, як крок проти дезінформації та назустріч принципам нової адміністрації в США.

Чи не вперше за останній час ми пішли в контратаку проти РФ, на власній території.

Політичний момент та геополітичний розклад - витримано. Головне витримати його й надалі.

2. Козак в останні роки став гаманцем та управлінцем російських грошей в Україні, котрі покликані впливати на політичні процеси в нашій державі.

Введення санкцій проти цієї особи, як мінімум, створює труднощі на певний час для легальних фінансових потоків. А на нього були оформлені мільярдні бізнеси, котрі генерували сотні мільйонів доларів щороку, котрі давали змогу нарощувати політичні сили, купувати рейтинги, ломів і т.п.

3. Рейтинги ОПЗЖ у подальшій перспективі можуть просісти, за умови, що рішення буде діяти й надалі. Адже сумарна аудиторія цих каналів в ютюбі буде не більше кількох десятків тисяч. Але точно не мільйони, як це було в каналів. Питання куди перекинеться їх електорат? І чи готові інші ЗМІ підхватити цю аудиторію та запропонувати їм об'єктивний правдивий проукраїнський продукт.

Виводячи інструмент політичного впливу каналів, ми можемо отримати активізацію росіян на Донбасі (хоча військові кажуть, що вона уже почалася і без санкцій). Що вигідно Путіну, адже відволікатиме від скандалу із Навальним і Геленджиком, в середині самої Росії.

4. Зеленський вибиває патріотичну платформу із рук Порошенка, котрий за 5 років не зміг зробити цей крок, але приватизував тему патріотизму. Наразі патріотизм буде більш диверсифікованим політично та менш монопольним.

Чи можна вважати санкції проти Козака обмеженням свободи? Я думаю, що ні

5. І про свободу слова: чи можна вважати санкції проти Козака обмеженням свободи? Я думаю, що ні.

Небезпеки: звичка обмежувати може перекинутись не тільки на пропагандистські ресурси агресора. І тут громадянам варто пильнувати.

І останнє: новий політичний сезон обіцяє бути активним і цікавим.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі