Шевченко не піде в "Челсі" з двох причин

Лемпард заслужив картбланш від керівництва

Френк Лемпард – тренер ще дуже молодий. Не можна сказати, що він є гарантом хоч якогось прогресу.

У "Челсі" відбувалося дуже багато змін в команді. Склад змінився більше ніж наполовину. Команда стала іншою у структурі гри. Зараз важко навіть визначити її гральну філософію. Якщо у "аристократів" виходить, то вони біжать і розвивають гру. Якщо ні – декілька передач та втрата.

Команда була на старті сезону серед лідерів. Але тоді календар дозволяв здобувати очки. У матчі проти великих команд "Челсі" нічим хвалитися.

Це дуже своєрідний клуб. Логіку трансферів пояснити важко.
Команда дуже залежить від чужих оцінок та імен. Якщо навколо вважають, що цей гравець класний, то лондонці його обов'язково придбають. Це історії із Тімо Вернером, Каєм Хаверцем, Хакімом Зієшем. Для цих футболістів потрібен концепт гри, якого зараз у Лемпарда немає.

Хто з тренерів найбільше підходить "Челсі"? Сьогоднішня команда якраз під Томаса Тухеля. З цим ростером дуже добре впорався б Ерік Тен Хааг, якби він хотів піти з "Аякса". Швидкі гравці, які здатні "розібрати" оборону суперника, - склад "Челсі" підходить під філософію нідерландського тренера.

У прихід Шевченка прямо зараз не вірю. Євро 2020/21 для нашого тренера важливіше. Це перше. Друге – ментально йому ближче "Мілан".

Я не думаю, що варто чекати відставки Лемпарда. Клуб і надалі йому довірятиме, чекаючи результату. Своєю кар'єрою гравця та роботою у перший сезон легенда "Челсі" заслужив картбланш.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі