Команді Шевченка пощастило

У перше місце і прямий вихід на Кубок світу не надто віриться, але Франція може бути несконцентрованою

Найважливіше, що при жеребкуванні відбіркового турніру до Кубку світу-2022 збірна Україна потрапила у групу із п'ятьма командами. Наступний рік – це ще вихід з коронавірусу, коли графік матчів буде насиченим, а навантаження на гравців - значним. Поки обойма гравців у Андрія Шевченка не така велика. Тому добре, що вдалося уникнути двох зайвих матчів.

У підсумкове перше місце і прямий вихід на Кубок світу не надто віриться. З усіма командам можна грати, але Франція – чемпіон світу. З іншого боку, матчі проти Португалії та Іспанії довели, що команда Шевченка здатна перемагати грандів.

Франція у відбіркових матчах може бути не зібраною, не дуже мотивованою. Це не найбільш сконцентрована команда у світі, яка бере всі свої очки. Не думаю, що жовтнева розгромна поразка у товариському матчі матиме значення. Його потрібно було просто зіграти та забути, бо поєдинок не "вписувався" в жодний підготовчий цикл.

Боснія та Герцоговина - непроста команда. Всі балканські команди вміють грати у футбол. Це більше збірна одного гравця – Міралема П'янича. Навколо півзахисника "Барселони" будується весь футбол.

Фінляндія – грамотна збірна. Вони з нами грали у відборі до Кубка світу-2018. В обох матчах українці мінімально перемогли. Тому до цієї збірної потрібно підходити дуважно. Не варто забувати про особливості клімату цієї країни. Тому важливо мати зручний календар. Його ФІФА оголосить найближчим часом.

Немає відверто слабких команд, з якими можна взяти шість очок без надзусиль

Немає відверто слабких команд, з якими можна взяти шість очок без надзусиль. Кожен матч буде важкий. Навіть Казахстан – довгий переліт, штучне поле, кліматичні умови. Виконавці, які більше руйнують чужу гру, ніж самі грають у футбол. Там теж можна втратити очки.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі