Гарбузовий суп – бальзам для загоєння. І має мінімум калорій

Одна лише ложка такого супу – то, вважай, як молодильних яблучок з'їсти

Хороший густий гарбузовий суп, без всякого борошняного та крохмального загущення, лише невинно чистий гарбуз — то, як чиста любов, без всяких задніх і меркантильних думок. Як закохався — і на все життя.

Отак і гарбузовий суп. То вже потім можна приправляти ту любов і часничком, і пряною зеленню, все, як у житті — гострота має бути, як без неї? Одна лише ложка такого супу — то, вважай, як молодильних яблучок з'їсти, тільки замість яблучок — гарбуз.

Мікроби у кишечнику радіють, у них свято відродження. Пектин — то для них, що бальзам і амброзія для богів Олімпу, а молоді і корисні бактерії роблять нас невразливими до хвороб та старості.

"Поганий" холестерин визнає, що з таким раціоном йому не місце і поступається "хорошому".

Все, що було в шлунку та кишечнику зболене, запалене, загоїться, бо помаранчевий колір — то каротиноїди та вітамін А, бальзам для загоєння.

Помаранчевий колір — то каротиноїди та вітамін А

І поки насьорбаєшся цього супу — більше витратиш калорій на рухи ложкою, ніж отримаєш, звісно, якщо ж не бахнути пів пачки масла, тому масло — більше для гарного запаху.

Щоб гарбузовий суп приніс максимальний оздоровчий ефект, треба робити так.

Готуєте суп, тобто, миєте та чистите гарбуз, варите його до стану al dente, збиваєте, можете додати вершкове масло, паприку, куркуму, посолити, поперчити, все — готовий суп.

Поїли не поспішаючи.

Щоб не переїсти зайвого, починайте виколупувати насіння — то все займе час, майже стільки, щоб в бічний відділ гіпоталамуса, де знаходиться центр насичення, надійшов сигнал у вигляді гормонів лептину (гормону насичення) та адипонектину і сказав: "Досить жувати, зупинись".

Часто у людей, які мають ожиріння, лептину виробляється багато, а толку з цього мало — організм до нього не чутливий (лептинорезистентність).Так от зменшення стресу, в даному випадку — виколупування насіннинок, яке ніби медитація — підвищує чутливість до лептину.

Лептинорезистентних людей навколо нас дуже і дуже багато, бо ожиріння дуже поширене. Тому готуйте гарбузовий суп.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі