Зеленський виконує Мінські угоди у збочено-односторонньому порядку

Все заради миру у всьому світі

Якщо всі обговорюють інтерв'ю президента Володимира Зеленського ВВС, то скажу і я. Ні. Краще покажу. От що для вас означають ці слова: "Ми розуміємо всі сьогодні, що у нас є тільки "нормандський формат", і ми йдемо за мінським напрямком. Розуміємо, що суб'єкти у Мінському процесі є - ми і Російська Федерація. Ми вдячні посередництву ОБСЄ на цьому складному шляху. Але перший найголовніший пункт був - забезпечити стале припинення вогню. Я вважаю, що сьогодні цей пункт виконаний".

Це ж про те, що Росія, поки ми не помічали "провокативних обстрілів", виконала перший пункт Мінських домовленостей? Я ж не помилилася, коли припустила, що президент України визнав за Росією виконання першого пункту "Мінська"? Мені ж не здалося? Ви теж це бачите? От ми і отримали відповідь, чому президент не поспішав погодитися із заявами свого власного Штабу ООС про те, що це бойовики спричинили пожежі на Луганщині. Чому він не заявляв про порушення перемир'я навіть тоді, коли про це говорили напівсліпі спостерігачі ОБСЄ. Він виконував "Мінськ" у тільки одному йому відомому збочено-односторонньому порядку.

Все це заради миру у всьому світі. І продовження режиму тиші під ворожу канонаду, і визнання виконання Росією першого пункту про встановлення сталого режиму тиші з одночасними промовками про "ту сторону", на яку та Росія впливає, але не представляє.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі