Три сили тримають країну в заручниках і нами маніпулюють

МВФ – не ворог

Учора був на телешоу на одному з каналів. Ведуча поставила глядачам маніпулятивне питання: "Тиск МВФ: вибір між незалежністю та дефолтом".

Звичайно, 96% аудиторії кажуть, що незалежність важливіше. Фіг з ним, з тим дефолтом. Бідність якось переживемо. Головне, щоб не було МВФ, який від нас щось там вимагає.

Але ж все навпаки. Саме дефолт може привести до втрати незалежності. Саме дефолт підштовхує нас в обійми олігархів та Росії. І саме він вигідний тим, хто хоче вкрасти у нас європейське майбутнє.

Саме дефолт може привести до втрати незалежності. Саме дефолт підштовхує нас в обійми олігархів та Росії

МВФ нічого не вимагає. Фонд каже: якщо вам потрібні гроші, то гарантуйте, що вони не попадуть у руки тих самих людей, які хочуть дефолту. У руки тих, хто вже вкрав більше 17 тис. грн у кожного працюючого українця. Прийміть "антиколомойський" закон (законопроєкт про заборону повернення націоналізованих банків колишнім власникам. 30 березня 2020-го Верховна Рада у першому читанні підтримала його - gazeta.ua).

МВФ не вимагає ринку землі чи її продажу. Ринком землі займається Світовий банк. Він хоче переконатись, що землю не розкрадуть під час "впровадження" ринку. Світовий банк не за продаж землі, а проти безоплатної приватизації землі "ізбраним". А саме так відбувається зараз. Державна земля виводиться безоплатно, насправді ні, за хабарі. Світовий банк каже, якщо землю вже і так приватизовують, то давайте робити це прозоро і відкрито. Не за хабарі чиновникам, а за плату державі. Не тому, у кого кращі політичні зв'язки, а тому хто готовий більше заплатити у бюджет, тобто українцям. І якщо Світовий банк каже МВФ, що тіньовий грабіж державної землі буде припинено, то МВФ з цим погоджується.

Те, що потрібно МВФ, перш за все потрібно й нам

Те, що потрібно МВФ, перш за все потрібно й нам. Але нами маніпулюють і розповідають, що МВФ ворог.

Вороги насправді інші - корупціонери, олігархи та Росія. Це ті сили, які тримають Україну в заручниках уже 30 років. Не дають нам розвиватись. Велику частину в цій боротьбі відіграють продажні засоби масової інформації. Вони просто дурять людей. Нічого, пройде і це. І правда переможе.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі