Наступний єврокубковий суперник "Шахтаря" буде фаворитом протистояння

Незрозуміло: чи донеччани - сильні, чи "Бенфіка" - слабка

Навіть до жеребкування були певні побоювання, як виглядатиме "Шахтар" у весняній стадії єврокубків.

Тренерський штаб "гірників" вийшов з честю із цієї ситуації. Функціонально "Шахтар" виглядав добре. Якщо на кінець матчу у Харкові сил не вистачило, то у Лісабоні "гірники" провели на високому рівні всю гру. Також важливо, що вдалося вирішити ситуацію із Тайсоном, який хотів залишити клуб. Бразилець досі у команді та не втратив мотивацію грати за "Шахтар".

Бразилець досі у команді та не втратив мотивацію грати за "Шахтар"

"Бенфіка" підійшла до матчів проти "Шахтаря" не у найкращій своїй формі. Португальська команда мала свої проблеми, які так і не змогла подолати. У шести матчах тільки одна перемога. Всі португальські клуби повилітали із єврокубків на першій стадії плейоф Ліги Європи.

Поки незрозуміло, чи це такий сильний "Шахтар", чи слабка "Бенфіка". Я думаю, що істина знаходиться посередині. Не можна сказати, що хтось із лідерів донеччан за рік серйозно додав. Хіба згадати Алана Патрика та Віктора Коваленка. Зараз у хорошій формі перебуває Тарас Степаненко.

Якщо говорити про проблеми, то у першу чергу варто звернути увагу на оборону "Шахтаря". Три з чотирьох захисників не можуть похвалитися надійністю виконання своїх прямих обов'язків. Сьогодні це найслабша ланка у команді. Кривцов, Матвієнко та Додо мають серйозно додати у своїй грі. Особливо, це стосується Матвієнка. Можливо, на нього плинула ситуація з інтересом англійського "Арсенала". Хлопцю видали багато авансів, до яких він поки не дотягує. У двох матчах три голевих помилки - це дуже багато. Тому тренерському штабу збірної України варто зробити висновки.



Чемпіонати Італії та Німеччини зараз стрімко прогресують. Особливо, це стосується німецьких команд

Чемпіонати Італії та Німеччини зараз стрімко прогресують. Особливо, це стосується німецьких команд. "Баварія" просто не помітила "Челсі". "Боруссія" виглядає дуже сильно в атаці. "Лейпциг" домінував у гостьовій грі проти "Тоттенгема". Зараз ще "Баєр" почав показувати хороший та видовищний футбол. "Фармацевти" не залишили шансів "Порту". Не виняток тут і "Вольфсбург".

"Гірникам" дістався один із найнезручніших суперників. Дисциплінована, швидка, фізично сильна команда, яка добре грає на атаку. Думаю, що цій парі саме німецький клуб є фаворитом.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі