Роман Кулик
Офіцер ЗСУ, співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус"
14.02.2020

Росіяни заклали атомні бомби під нашу спроможність чинити опір агресору

В Мюнхені продавлюють нові "мирні плани"

Цілком закономірно, що росіяни в Мюнхені продавлюють все нові "мирні плани" й розмивають питання російсько-української війни в порядку денному Євросоюзу. Так буває, якщо в образі прохача бігаєш за російським президентом, сподіваючись на зустріч, всюди говориш про готовність до миру і щось там "бачиш в очах Путіна".

Росіяни взяли поступливих німців, кількох пригодованих українських "експертів" і презентували черговий план, де за низкою нібито правильних безобідних пунктів, на кшталт відновлення роботи СЦКК, розмінування, розширення СММ ОБСЄ, закладені просто атомні бомби під нашу спроможність продовжувати опір агресору:

- поступове зняття санкцій з Росії та визначення точок зближення Євросоюзу з РФ;

- відновлення торгівлі України з Росією та інші брєдні;

- діалог у державах НАТО щодо взаємної безпеки, "для подолання речей, які розділяють" (очевидно також у контексті Росії).

І мало не найбільш палівне: "Запуск всеукраїнського загальнонаціонального діалогу щодо визначення нової ідентичності України, який врахує погляд сусідів України, включаючи Росію".

У нас тут досі фиркають, коли чують "українська ідентичність" та щось про необхідність її поширення, а росіяни знають, в які точки бити

У нас тут досі фиркають, коли чують "українська ідентичність" та щось про необхідність її поширення, а росіяни знають, в які точки бити. І чітко прописують це навіть у таких документах.

Окреме питання щодо "експертів", яких долучили до розробки цього документу: Василь Філіпчук, Олександр Чалий та Олексій Семеній. Гівноїди і колаборанти.

Поки наші "лідери" граються у шпигунські ігри в Омані, росіяни системно нав'язують європейцям свої наративи і плани. Слати подалі авторів, підписантів і поширювачів цього плану, бажано дуже оперативно і з трибуни Мюнхенської безпекової конференції.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі