Наші тенісистки можуть виграти Кубок Федерації

Маємо найсильнішу збірну в історії

Жіноча збірна України з тенісу зараз найсильніша за всію історію. У складі збірної грають Еліна Світоліна - четвертий номер світового рейтингу та Даяна Ястремська - 26 ракетка планети. Є чимало молодих талановитих тенісисток. Тут би правильно розподілити потенціал.

З таким складом на сам Кубок Федерації можна замахнутися. Тут важливе значення має командний досвід. Бажано, щоб він був позитивний. Багато моментів дозволяють перемагати саме завдяки цьому. Поки в України він не такий великий. Тим паче, позитивний досвід успішних виступів. Завдяки матчам, із року в рік, його потрібно збільшувати. Негативного досвіду вистачає, а от позитивного потрібно набратися.

В України немає досвіду виходу до першої Світової групи. Тому це буде виклик для нашої команди

Якщо говорити про професійний теніс, то кожен гравець виходить на корт тільки заради перемоги. Ви не знайдете жодного гравця, який просто відбуває номер. Тому про мотивацію говорити зайве. Кожна із тенісисток віддає все для результату. Неважливо - це індивідуальний рівень чи гра за збірну. Поки в України немає досвіду виходу до першої Світової групи. Тому це буде виклик для нашої команди.

Цьогоріч wild card - запрошення на турнір незалежно від рейтингу - до фінальної частини Кубку Федерації отримала Чехія, яка останнім часом була номером один у жіночому тенісі. Зараз показники українських тенісисток доволі високі, тому можна сподіватися на wild card. Якщо збірна України не пройде у плей-оф, то можна розраховувати на поблажливість організаторів. Але краще перемогти на корті.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі