Як готувати перловку так, щоб отримати серцевий напад від божественного смаку
Використайте біле вино, мідії, корінь селери, пармезан
Ми не цінуємо те, що маємо. От перловка. Всі фукають, коли бачать її. Ставлять на найнижкий рівень у кашовій ієрархії.
По-перше, майте повагу. Перловці, думаю, не сильно приємно. По-друге, шановне панство, прошу вас змінити свої погляди. Бо перловка крута і заслуговує на ваше щире "вау, це ж охрініти як смачно".
⠀
Це як благословення гастробогів. Пружна та мармеладна. З нею ротові стає інтєрєснєнько. Як готувати перловку так, щоб отримати серцевий напад від її божественного смаку. Розповідаю.
⠀
Варік номер один. У готову перловку додаєте запечений гарбуз, зерна фенхелю, родзинки, мікс горіхів, лимонний сік, рослинну олію та сіль за смаком. Божеволієте.
Можете змішати з печеним буряком, горіхами, петрушкою, м'яким козиним сиром або фетою
Або можете змішати перловку з печеним буряком, горіхами, петрушкою, м'яким козиним сиром або фетою - теж буде файно.
А щоб зварена перловка вийшла класнючою, її треба заздалегідь промити двічі, залити водою (250 мл на 100г перловки), варити на невеличкому вогні, але не доводити до сильної готовності. Залиште її аль денте.
⠀
Варік номер два. Готуємо за принципом різотто. Тільки з перловкою це буде називатися орзотто. Біле вино, мідії, часник, корінь селери, вершкове масло, пружні зернятка перловки у густому бульйоні, пармезан. Це прекрасно.
⠀
Коментарі