Кулінарна прокачка: готуємо автентичні креплики з капустою

Існує, до речі, і солодкий варіант крепликів - з начинкою з маком та сухофруктами

Продовжуємо відкривати для себе не лише нові рецепти, але й дізнаватися більше про українські кулінарні традиції. У сьогоднішньому меню креплики - автентичні вареники з начинкою з тушкованої капусти та відвареної квасолі. Якщо ви плануєте вечерю для великої родини чи кола друзів, здивуйте їх, приготувавши ці домашні, зігрівальні, традиційні вареники.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі