Багаторазові презервативи – це міф

Найчастіше рвуться через неправильне використання

1. Найпоширеніший матеріал для виготовлення презервативів - латекс. Але також використовують поліізопрен, поліуретан, нітрил, тактілон і навіть кишку ягняти (ламбскін). Так! Останні використовували ще пару-трійку сотень років тому, але і зараз є у продажу.

Щодо поліетилену. Це не жарт. У продажу є презервативи із синтетичної поліетиленової смоли під назвою At-10.

2. Латексні презервативи не можна використовувати з олійними змазками. Це стосується будь-якої олії (кокосової, оливкової, соняшникової, вершкового масла і т.д.), кремів (для рук, ніг, тіла), майонезу (там масло!) й інших підручних засобів. Під дією цих речовин презерватив розповзається протягом хвилини. Іноді швидше. Купуйте лубриканти на водній або силіконовій основі в аптеках або секс-шопах. Що стосується гібридних - уважно читайте інструкцію. Якщо в складі є олія, використовувати з презервативами їх не можна.

Латексні презервативи не можна використовувати з олійними змазками

3. Презервативи мають розмір. І важливо підбирати правильний. Але тут важлива не довжина, а товщина. Якщо презерватив буде завеликим - він сповзе, якщо малим - є шанс, що порветься.

Розмір презерватива - це довжина півкола. Тобто заміряйте окружність в найтовстішій частині і діліть на два. Число пі вам не потрібно! Наприклад: 120 мм/2 = 60 мм.

4. Класичні презервативи, які продають в аптеках, найчастіше мають розмір 52-53 мм, а ХХL - 56-57 мм. Якщо вам або вашому партнерові не пощастило потрапити в "стандартний" розмір, то купувати презервативи доведеться в інтернеті або секс-шопах. І це непогано, адже там вибір більший і цікавіший + самі "вироби №2" набагато якісніші.

Найбільша лінійка розмірів у німецьких кондомів "My size" (від 47 до 69 мм). При цьому на 60 мм добре підходять презервативи "One", "Ritex".

5. Дослідження 2012 року показало, що найчастіше презервативи рвуться через неправильне використання. Наприклад, залишили повітря в накопичувачі, наділи навиворіт, відкривали зубами/ножицями, не перевірили упаковку на відсутність пошкоджень, не використали додатковий лубрикант, неправильно зберігали.

Дослідження не знайшли доказів, що ультратонкі презервативи гірше захищають, ніж класичні або з потовщеними стінками

6. Дослідження не знайшли доказів, що ультратонкі презервативи гірше захищають, ніж класичні або з потовщеними стінками. Ви можете використовувати ті, які вам подобаються.

Класичні латексні кондоми мають товщину стінки 0,06-0,08 мм. Найтонші латексні - 0,04 (наприклад, "Okamoto"), з поліетиленової смоли - 0,015, а поліуретанові - 0,01.

7. Багаторазові презервативи - це міф. Те, що продають під їх виглядом - звичайна насадка на пеніс, яка не захищає ні від небажаної вагітності, ні від захворювань.

Веганські презервативи з'явилися в 2015 році. При їх виробництві не використовують лактозу (із молокопродуктів для пом'якшення і більшої еластичності латексу), а лубрикант не тестується на тваринах. Найперші і найвідоміші - німецькі "Einhorn".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі