Злодії постановили – ЗЕленінці виконують: почався новий етап грабежу селян

Корупція знову взяла верх

Повідомляю власників земельних часток (паїв), фермерів, інших сільськогосподарських підприємців: державні адміністрації почали розсилати "листи щастя". Вимагають від сільрад проведення інвентаризації та оформлення в комунальну власність сільськогосподарських земель колективної власності.

Тобто сільгоспземель, на яких розташовані зерносклади, тваринницькі ферми, тракторні бригади, інші об'єкти сільськогосподарської інфраструктури, технологічні польові дороги, скотопрогони, полезахисні лісосмуги тощо. Ці землі призначені й служать для забезпечення сільськогосподарського виробництва, їх "роздержавили" й передали у спільну (колективну) власність селян-пайовиків, членів КСП ще в середині 1990-х.

Як і будь-який інший вид права власності, право колективної власності на землю не може бути припинене ні в який інший спосіб, крім як рішенням суду - за наявності законних підстав. Розпоряджатися цією землею мають право тільки власники земельних часток (паїв), і ніхто інший.

На кону - сотні тисяч гектарів селянських земель, без яких сільгоспвиробнику смерть

Але земельно-корупційна мафія, що правила земельний бал при Порошенку, благополучно розгніздилася при Зеленському і плює на ці права мільйонів селян так само, як і на обох "гарантів". При Порошенку в 2018 році вона "протягнула" грубо антиконституціний закон "Про вирішення питань колективної власності на землю…", при Зеленському почала втілювати його.

На кону - сотні тисяч гектарів селянських земель, без яких сільгоспвиробнику смерть. Корупція знову взяла верх. Можновладна сволота й тут хоче взяти нас за горло.

А треба навпаки.

Воюємо далі.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі