Поразка Світоліної – не трагедія

Провідні тенісисти готуються до першого Шолому року

Збірна Сербії із тенісу перемогла на першому турнірі ATP Cup. Це тому, що мали у своєму складі одного з трьох найкращих тенісистів світу - Новака Джоковича. Збірна Іспанії дійшла до фіналу, бо у них є Рафаель Надаль. Такі гравці здатні забезпечувати до 90 відсотків очок в матчах, вирішувати завдання у форматі турніру, який складається із трьох матчів.

Кожен спортсмен, виходячи на матчі, мотивований власною гордістю. Попри те, що це командний турнір, кожен віддавався на повну, навіть тенісисти найвищого рівня.

20 січня стартує відкритий чемпіонат Австралії. Гравці мають тиждень для відновлення. Думаю, що на підсвідомому рівні вони тримали в голові перший Шолом сезону. Це тільки початок сезону, тому сил поки має вистачати.

Федерер не бере участь у турнірах вже декілька місяців

Роджер Федерер не бере участь у турнірах вже декілька місяців. Для швейцарця зараз йде підготовка до відкритого чемпіонату Австралії. Він про це говорив відкрито, коли відмовлявся від участі в інших турнірах. Федереру вже 38 років. Це унікальний випадок: у такому віці знаходитися у топ-3 світового тенісу. Йому доводиться обирати: інколи, але яскраво, чи завжди, але посередньо. Швейцарець ставить на перший варіант.

Еліна Світоліна розпочала рік не дуже переконливо, зазнавши розгромної поразки у першому ж матчі року. Не став би робити трагедію, бо це тільки початок сезону. Акцент Еліни - Шолом. Світоліна за останній час виросла, стала стабільним гравцем топ-10. Якщо раніше вона рахувала кожен турнір, кожну можливість заробити, то зараз міркує в площині завдань, які ще не виконала. Одне з них - виграти Шолом.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі