Італійці і французи смачно готують, бо поважають продукти. Спробуйте так само

Будьте закоханими. Воно ж все ароматне, свіже і таке цінне

Українські продукти круті. Поважайте їх, будь ласка. Не просто купуйте моркву. Ну, типу з думкою, начебто це щось простецьке, незначне. Так ото, у суп додати, а потім викинути. Ні, ні, ні і ще раз ні. Жоден продукт на таке не заслуговує.

Коли ви прийшли на ринок - візьміть ту моркву у руки. Привітайтеся подумки. Скажіть "привіт, моркво, ти гарна". Так, начебто це найкраща морква у вашому житті. Морква вам навряд чи відповість, але настрій це задасть. Уявіть її смак. Солодкий, хрумкий, соковитий. Як ви хочете її приготувати. З апельсином? З розмарином? Карамелізувати? Будьте в ній зацікавлені. Подумайте, скільки праці вартує виростити цю моркву. Не тільки людської, а і природних ресурсів. Це ж диво - кидаєте у землю насіння, а звідти під впливом сонця, дощу та сили ґрунту виростає щось неможливо смачне.

Це ж диво - кидаєте у землю насіння, а звідти під впливом сонця, дощу та сили ґрунту виростає щось неможливо смачне

Це стосується будь-якого продукту, не тільки моркви. Знаєте, що відрізняє італійців і французів від нас? Чому вони так смачно готують? Чому там така класна культура ринків? Просто вони поважають продукти, які вирощені на їхній землі. Їх розпирає від щастя, коли вони ходять ринками. Спробуйте так само. Пишайтеся. Будьте закоханими. Воно ж все ароматне, свіже і таке цінне. Нехай ваше серце стукає немов скажене. Нехай у голові паморочиться. Будьте у цьому стані. Уявіть, як ви все це миєте, нарізаєте, готуєте, їсте.

Будьте вдячними. Бо українські продукти одні з найсмачніших. І нам крутезно пощастило. Зрозумійте це.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі