Повсюди – фанати чіа й авокадо. А з'їдаємо 550 млн пачок майонезу на рік

Розумійте, що і навіщо ви їсте

Скажіть цукру "ні". Відмовтеся від глютену. Не їжте м'ясо. Пийте рослинне молоко. Зараз правильне харчування в тренді. Замість картоплі - авокадо. Замість борщу - смузі-боул. Виплюнь хліб, жуй висушене на сонці коріння баобаба. Одні кажуть, що каші - це клас, інші, що смерть. Я не проти трендів, мені подобається, що українці швидко і охоче звикають до нових штук. Але я проти сліпої одержимості.

Нас кидає в крайнощі. То ми влаштовуємо фестиваль ненажерливості і їмо жирну несмачну їжу, то ми стаємо свідками правильного харчування. Їжте усвідомлено, будь ласка. Якщо ви не розумієте сенс існування насіння чіа, то перестаньте його купувати. Подобається м'ясо - їжте. Не подобається - не їжте. Прислухайтеся до свого організму. Розумійте, що і навіщо ви їсте. Навчіться круто готувати овочі. Привчіть себе до експериментів і різноманітності. Їжте повільно і вдумливо. Не забувайте про смак. Дотримуйтесь принципу здорового глузду. Тоді можна і авокадо тост зранку, і теплий мигдальний круасан перед сном. Головне, не перегинайте. Отримуйте задоволення від їжі і життя.

Ну, і тренди трендами, звичайно. Але в Україні, як і раніше, продають 550 млн пачок майонезу на рік. Давайте спочатку з цим розберемося, а потім будемо закликати всіх пити молоко з пелюсток орхідеї.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі