Кім Чен Ин вкотре переміг

Трамп залишив своїх союзників гадати, що це взагалі було

Дональд Трамп і Кім Чен Ин не змогли домовитися ні про що на саміті у В'єтнамі. Від слова "взагалі".

Я припускав, що ухвалять хоча б щось на зразок торішнього папірця, який складався з 4 розмитих пунктів. Але ні. Цього разу вирішили взагалі нічого не підписувати, побивши навіть рекорд 2018 року.

Здається, я забуваю, що Трамп любить дивувати і вносити нові яскраві фарби в цей світ, кожного разу кажучи: "Бачиш, ти думав, такого не може бути, а я це зробив. Лох".

Серйозно, це був найбільш не напряжний і даремний за всіма параметрами саміт, який я коли-небудь бачив.

Дональд Трамп просто приїхав, потусив в Ханої, сходив двічі на обід з Кімом, поїв спеціально приготованих бургерів, написав пару твітів про прекрасну бесіду з ним і про поганого адвоката Майкла Коена, а потім звалив, в останній момент скасувавши всі заходи підписання якихось документів.

"Розумієте, бувають моменти, коли ти просто повинен піти. Я так і зробив", - з розумним виглядом бувалого мудреця пояснював Трамп на прес-конференції.

Кім Чен Ин захотів, щоб США зняли відразу всі санкції в обмін на, по суті, нічого. І Трамп, після 1,5 року своєї геніальної дипломатії, зрозумів, що тут щось не те

Виявляється (шок!), Кім Чен Ин захотів, щоб США зняли відразу всі санкції в обмін на, по суті, нічого. І Трамп, після 1,5 року своєї геніальної дипломатії, зрозумів, що тут щось не те. І замість переговорів, він просто взяв і звалив із саміту.

І правда, навіщо витрачати час, пояснюючи свою позицію, якої і так немає, і розмовляти з людьми, які сміють використовувати "друзів" в своїх цілях?

Загалом, Кім Чен Ин вкотре "переміг". Не в плані отримання якихось величезних поступок. Швидше, він переміг з точки зору іміджу, репутації і регіональних позицій. Він вперше приїхав до В'єтнаму і був представлений їх керівництву. Він знову зустрівся на рівних з Трампом і його тепло прийняла американська делегація. Знову всі навколо роблять вигляд, що все добре, мир краще, ніж війна. І дипломатія США працює.

А Трамп просто добре провів час, залишивши своїх союзників гадати, що це взагалі було.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі