"Манчестер Юнайтед" не здатен грати на рівних із "Парі Сен-Жермен"

Парижанам буде складно через відсутність двох провідних форварді

Не впевнений, що "Манчестер Юнайтед" нині здатен грати на рівних із "Парі Сен-Жермен". Всьому свій час. Теоретично із приходом Сульшера результати "Юнайтед" змінилися на краще. Але на практиці великої впевненості у власних силах поки бракує.

"Парі Сен-Жермен" повинен використовувати власні переваги, щоб пройти "Манчестер" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Парижанам буде складно через відсутність двох провідних форвардів – Неймара та Кавані. Якщо бразилець – великий індивідуаліст, тому його втрата може виявитися не такою значною, то втрата уругвайця серйозніша, бо він схильний до командних дій.

Пара "Рома" - "Порту непередбачувана. Важко зрозуміти, коли "Рома" хоче грати, а коли ні. Гра та налаштування команди Ді Франческо – загадка. І її не особливо цікаво розгадувати. Римляни можуть видати хороший матч. А можуть провалитися. "Рома" може бути успішною, коли їй давати грати. Не впевнений, що "Порту" буде зацікавлений у відкритій грі. Скоріше, португальці робитимуть усе можливе, щоб зіграти раціонально, на результат.

Важко зрозуміти, коли "Рома" хоче грати, а коли ні

"Тоттенхем" навчився грати зі своїми кадровими проблемами. Навіть без провідних гравців "шпори" продовжують перемагати. Потрібно віддати належне Почеттіно, який зміг командними діями компенсувати кадровий дефіцит.

"Боруссія" зараз лідирує в чемпіонаті Німеччини. З'явився шанс поборотися за чемпіонство, враховуючи проблеми "Баварії". Для них це буде головна ціль у цьому сезоні.

"Аякс" - тренерська команда, яка прогресує та розвивається. У складі чимало талановитих гравців, які доповнюють один одного. Грати проти них непросто. Це показали матчі проти "Динамо" у кваліфікації Ліги чемпіонів та власне сам груповий турнір. У матчі проти "Реалу" може зіграти фактор досвіду. У іспанців його набагато більше. Плей-оф – це матчі на виліт, тут не можна грати, як на груповій стадії, із можливістю виправити невдачі. Будь-яка помилка може коштувати вильоту. Це може психологічно тиснути на молодих гравців "Аяксу". Тут більші шанси у "Реалу", але буду радий помилитися.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі