У політиків немає ідеї. Є лише торти

Підкуп і фальсифікації переможуть на виборах 2019 року

Мешканці села Залізне, що на Київщині, до дня села отримали подарунок у вигляді торту з іменем першого заступника голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка. Раніше у березні від його імені у двох районах області роздавали рушники з написом "Гарного дня! Ігор Кононенко".

В Україні за підкуп виборців не карають. А чесно перемогти нинішня влада немає жодних шансів. Її політика провальна. Тому перед виборами подібні випадки відбуватимуться регулярно.

У нас немає ідеологічних партій. Це політичні кооперативи, а не політичні сили. Тільки "Свобода" має ідеологію українського націоналізму. Інші не можуть нічого запропонувати. У них немає ідей. Є тільки торти.

У нас немає ідеологічних партій. Це політичні кооперативи, а не політичні сили

Юлія Тимошенко не розуміє, що говорить. Спочатку пропонувала солідаризм, щось на кшталт італійського фашизму — його ідеї корпоративної держави. Зараз "новий курс". У 32-го президента США Франкліна Рузвельта був новий курс, коли він врятував Америку від депресії. А що Тимошенко зробить? Здасть національні інтереси Путіну і погодиться на окупацію Криму, Донбасу? Вона обіцяє закінчити війну. Але це нині можна зробити двома способами: поразка або капітуляція. І наші "миротворці" пропонують саме капітуляцію. Але це буде мир, який гірше за будь-яку війну. Розпад, крах і гниття країни. Вішають плакати "Україні потрібен мир!". Звісно, під чоботом Путіна він буде чудовим.

Тимошенко обіцяє закінчити війну. Але це нині можна зробити двома способами: поразка або капітуляція

Порошенко брехав, коли казав, що закінчить війну за декілька тижнів. Обіцяв розбити сепаратистів, вивести війська на кордони. Але заморозив конфлікт і легітимізував сепаратистів. Так не воюють. Усю державу потрібно було перевести на воєнні рейки.

Коли завтра Росія піде в атаку, він нічого не зможе зробити. Президент сподівається на Захід. А ті бачать українську еліту, яка торгує з Росією, українців, які їдуть туди працювати, спортсменів, які виграють у РФ медалі. Як довести людству, що у нас війна?

Михайло Грушевський казав, що Україною керували люди, яким вона не потрібна. Коли під час війни президент їде відпочивати на Мальдіви, а генпрокурор — на Сейшели, демонструють цим, що на Україну їм начхати. Черчилль у Другу світову не їздив на Багамські острови, навіть попри те, що вони тоді належали Британії. Як можна перемагати, коли влада не вірить в Україну?

Дорікати людям "гречкою" можна лише тоді, коли в країні існує чесна система виборів

Але дорікати людям "гречкою" можна лише тоді, коли в країні існує чесна система виборів. У нас існує індустрія купівлі і фальсифікації виборів. Олігархічне телебачення працює на потрібних кандидатів. Створюється атмосфера, коли немає з кого вибирати. Олігархи збираються на горі, вирішують, хто піде у парламент, хто у президенти. А потім нав'язують це народу. Спочатку вибирають за народ. А потім кажуть - "це погані люди їх вибрали". Але ж народ навіть не підпускають до виборів.

Завжди є певний відсоток людей, які продадуть за гроші рідну маму. Була пропозиція, таким людям сплатити гроші за відмову від виборчого права. 3 тисячі гривень — і ти не йдеш на вибори. Таким чином відсікти продажну частину суспільства. Щоб вони не шкодили продажними голосами. Але це буде удар по олігархах.

Підкуп і фальсифікації переможуть на виборах 2019 року. Головний імпульс йде від президента. Якби це було не так, люди боялися б продавати голоси. Когось саджали за підкуп виборців? Влада тримається на цьому. І знову переможе. Гнила влада постійно себе відтворюватиме.

Ігор Лосєв, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі