Від "плівок" Онищенка виграє Путін

Люди не розуміють, у який момент вони прийшли до влади

Журналісти "Слідство.Інфо" опублікували повідомлення з телефону нардепа-втікача Олександра Онищенка. У них йдеться про голосування за закони у парламенті в обмін на гроші. Через нардепа оточення президента ніби-то передавало інформацію, за що треба проголосувати, а після позитивного результату через нього ж здійснювався розрахунок. Переписувалися з Онищенком близькі до Петра Порошенка депутати Ігор Кононенко, Сергій Березенко, а також фінансовий радник президента Макар Пасенюк. Домовлялися, зокрема, з лідером фракції "Батьківщина" Юлією Тимошенко.

Ця новина вже нікого не здивує. Всі бачать — все продається і купується. Країною керують абсолютно цинічні люди, зрадники. Там на кого не подивишся, або працюють на Кремль, або просто злодюги.

Країною керують абсолютно цинічні люди, зрадники

Проблема в Україні — докорінна зміна еліти. Бо теперішня — геть розбещена, підкупна, продажна. Ці люди не розуміють, у який момент вони прийшли до влади. Коли вирішується доля держави і нації. Вони не спроможні позитивно і ефективно керувати державою. Можемо її втратити саме через цю гнилу "еліту".

Поки існує ця влада, фігуранти скандалу переконані, що їм все зійде з рук. Хоча всіх цих людей і на гарматний постріл не можна підпускати до важелів державного управління.

Порошенко сидітиме при владі до останнього. Буде намагатися вдруге стати президентом. Як це можливо, уявити важко. Бо його рейтинги мізерні. Він може сподіватися тільки на якусь авантюру.

Якби Порошенко був людиною честі, то знаючи що йому на посаді лишився рік, мав би працювати на державу як проклятий

Якби Порошенко був людиною честі, то знаючи що йому на посаді лишився рік, мав би працювати на державу як проклятий. Щоб бодай щось зробити корисного для країни.

Від компромату виграють всі опоненти Порошенка. Виграє Москва, Путін. Хоча останній в десятки разів гірший від Порошенка, бо в Росії ніхто не може собі дозволити критикувати Путіна публічно. А в нас будь-хто. І коли потрапляють реальні факти у потік критики, то Порошенко від цього потерпає. А найгірше - що Україна також. Українська держава — від цього програє.

Ігор Лосєв, у коментарі для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі