Черговий крок у наш із вами відчай

Якщо не можеш повстання придушити – треба його очолити

Нинішні це добре затямили. Кілька днів тому була перша спроба розігнати один "набряк" в Кривому Торці – щоб подивитися, як відреагує суспільно. Не вдалося, спокійно, ми зрозуміли! – сказали нам. І через два дні вони уже теж "за" торговельну блокаду окупованих територій. Рішенням РНБО одразу. До того з нами пробували боротися по всякому: погрожували відключенням світла, підняттям долара, зубожінням. Влада обережна, прощупує.

Відтепер усе, що їздило, буде далі їздити, тільки без перепон. От тільки ми з вами проконтролювати не зможемо. Підійдеш у зону їхнього "контролю" в радіусі 100 кілометрів - визнають терористом.

Це все – черговий крок у наш із вами відчай. Нам доведеться говорити, критикувати, кричати, пропонувати, блокувати – але не більше – ще два роки. Тому що зараз зробити із тією владою те, на що вона заслуговує, не можемо. Україна розлетиться, як торт, на шматки усім сімом прилеглим країнам. А оголошувати імпічмент треба мати для кого. Та, яка вимальовується сьогодні, - це ще страшніше. Має надто великий досвід брехливої політичної гри.

Тарас Елейко, спеціально для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі