Зачистка бойовиків: що чекає на Донбас?

Вбивство Мотороли та ще цілої низки високопоставлених колабораціоністів - ознака того, що окупаційний режим РФ на Донбасі перебуває в глибокій кризі

Це чергове свідчення того, що ЛДНР в нинішньому вигляді не може довго існувати. Повинні відбутися якісь незворотні зміни.

Дехто з "героїв Новоросії", наприклад, Ігор Стрєлков (командувач окупаційними силами на Донбасі в 2014 році. — Gazeta.ua) зрозумів це та втік, поки ще можна було. Іншим навіть це не врятувало життя, як лідеру "Оплоту" Євгену Жиліну.

Тоталітарна система спочатку знищує все навколо, а потім починає жерти себе

Такі чистки в тоталітарних режимах - абсолютно природне явище. Це те, на чому базується їхня логіка існування. Тоталітарна система спочатку знищує все навколо, а потім починає жерти себе. Без крові та насилля вона не тримається.

Це ще далеко не кінець - так чи інакше ліквідують усіх. Друга половина цієї осені та зима будуть насичені складними та драматичними подіями на окупованих територіях. Мінські переговори остаточно дійдуть до свого логічного завершення.

Скоріше за все, завершаться тим, що світ та Україна остаточно визнають цей регіон окупованим та законсервують його на певний час.

Терористичний окупаційний режим на Донбасі захлинеться у власній крові та хаосі. Тоді можна буде реально говорити про повернення Донбасу під законний суверенітет України.

Сергій Таран, спеціально для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі