Інвестор для заводу в Грибовичах з'явиться 2019 року

Явний інвестор для Грибовицького заводу на сміттєзвалищі з'явиться. Але не скоро. Перед наступними президентськими виборами.

Сором – почуття від природи і неконтрольоване. Ти би може не хотів зашарітися, зніяковіти. Волів би бути твердим, та не можеш. Все відбувається само собою і ти ладен уже крізь землю провалитися, піти, махнути на все рукою, лиш би більше не мати цього нестерпного почуття. Ну, це я так собі уявляв. Аж ні. Виявляється, якщо перед людиною світиться значок долара, це почуття різко кудись зникає. І це феномен нашого часу та привід для наукових досліджень медиків.

Коли вся країна ганьбила його, той уперто тримався за трон. Коли люди тебе не хочуть, виганяють із міської ради, ти заявляєш, що у відставку не збираєшся. Інші ворони, бачачи, що птах ранений, спішать докльовувати. Серед них – БПП і "Свобода". І не соромно, що минулі вибори остання програла, щоб не сказати гірше, вщент.

У моєму рідному Городку відбулася екстрена нарада. Грибовичі закриті, куди вивозити сміття? Мер пропонує невелику ділянку у передмісті. Там уже був тимчасовий полігон, на деякий час можна зробити знов. "Свобода" - завжди проти. "Громадянська позиція" теж. Усі хочуть збудувати собі імідж на негативі. Але ж такий будинок довго не постоїть. Ніхто з політиків не уміє будувати свій імідж і майбутнє на позитиві.

Ніхто з політиків не уміє будувати свій імідж і майбутнє на позитиві

Андрій Іванович викарабкається. Сміття зі Львова явно кудись дівається. Він має чим домовитися. "Свобода" активно блокує доїзди до інших сміттєвих полігонів у різних районах. Для преси. Бо ці машини можна просто "не помічати". А тим часом: ми і активні, і піаримо свою партію, і добре щоб те сміття таки було вивезено, і грошики можна заробити "бо Садовий їх і так накрав".

Ну а явний інвестор для Грибовицького заводу на сміттєзвалищі таки з'явиться. Але не скоро. Перед наступними президентськими виборами. Якраз у передвиборчу кампанію стрічку у Грибовичах переріжуть. І люди знову скажуть: "А, хай буде вже той, бо хіба є хтось ліпший?"

Вони навіть не мріють стати героями, рятівниками, визволителями. І це теж – діагноз

На таку ж відповідь в свою адресу надіється і Порошенко. І мочить, мочить конкурента. А потім усі вони виїдуть жити закордон, і їм не буде соромно перед історією, перед своїми дітьми. Вони навіть не мріють стати героями, рятівниками, визволителями. І це теж – діагноз. Бо таке почуття колись було закладено у чоловічу природу.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі