12 травня – день диктатури в Україні

Президенту потрібен сторожовий пес, який буде виконувати усю його волю, боронити схеми з орбіти і гноїти інакомислячих.

Янукович плаче. Він не уявляв, що так можна. За один день пишуть законопроект про нові умови прийому в правоохоронні органи, читають його уголос нардепам замість того, щоби дати на опрацювання кожному депутату. Голосують. І тут же спікер ВР та президент підписують.

Далі закон з усіма порушеннями Конституції миттєво набуває чинності, без оприлюднення у пресі. І Юрій Луценко, для якого 265 депутатів в один день змінили закон, стає генпрокурором. І мають тебе в дупі, українцю!

12 травня можна занести у календар, як день диктатури в Україні. Цього дня "пацани" довели: в Україні немає нічого неможливого!

Президенту потрібен сторожовий пес, який буде виконувати усю його волю, боронити схеми з орбіти і гноїти інакомислячих.

Порошенко і Луценко когось хрестили - вони куми. Далі Порошенко, будучи міністром в уряді Януковича, клопоче перед президентом про дострокове звільнення Луценка з-за грат. Останній винен йому до смерті.

Ми вже навіть не президентсько-парламентська, ми президентсько-диктаторська держава

Ми вже навіть не президентсько-парламентська, ми президентсько-диктаторська держава. Правова освіта тут ні до чого. Головним прокурором від сьогодні усе одно буде Порошенко.

Що роблять у цей час українці? Займаються заробляння хліба насущного і їм не до відслідковування подій 12 травня, постять карикатури у соцмережах – це у кращому випадку. Лише відсотки 2-3 аналізують і рвуть на собі волосся.

Україні терміново потрібні антикорупційні закони, законодавство про відкритий повітряний простір – щоб до нас вільно могли літати лоукости, закон про чітке декларування витрат посадовцями.

Але на це ВР потрібен час. Роки. Десятки років.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі